| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  07-10-2005, 08:41 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2005 Location: Sarajevo BiH 
				 |  Focusrite red 8?? 

Pozdrav svima na forumu! Zanima me da li iko ima kakvog iskustva sa Focusrite red 8.... Nasao sam ga za jako pristojnu cijenu( 1100 e)... Za sad imam akg Solidtube i planiram uzeti U87.. Takodjer kupujem i UAD pack tako da sam mislio da bi mi ovaj preamp bio odgovarajuci....
		 | 
|   |   | 
|  08-10-2005, 04:23 AM | #2 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Nov 2003 Location: Zagreb 
				 |  Re: Focusrite red 8?? 

Cijela je RED serija sjajna! Ja sam radio na RED 7 i odusevljen sam bio. Jako prezentno pretpojacalo. Dobro se uklapa u miks. Jedino me nerviralo sto su potenciometri skliski i prelagano se okrecu. Okreces jednog, a malim prstom zahvatis drugog kojeg pomaknes. To sad ako cemo bas mak na konac. Ali sto se zvuka tice - sjajno! 
				__________________ - -= - =- = - = - = - = - = - - SHOT http://www.elemental.hr - -= - =- = - = - = - = - = - - | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 03:15 PM | 
| Focusrite Saffire? | Starter* | DSP forum | 4 | 06-01-2007 02:57 AM |