|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, treba mi pomoc. Vrlo mi je vazan taj mix i trebaju mi sto objektivnije sugestije. Prvo, radim u vrlo sumnjivoj prostoriji sa 'finim' stojecim talasima na sasvim solidnim Tannoy s800, ali i da je sve idealno, svezih usiju i pametnih glava nikad dovoljno. Znaci, gledajte uglavnom sa tehnicke strane (usnimavanje i mix), ali ako ima neko ideju kako se moze (prilicno los) aranzman 'izvuci' u mixu (a vec je dosta modifikovano), neka vice. Nije radjeno BASH NISTA u masteringu, znaci slusate exportovanu matricu. Pesma je zasticena u sokoju, ali je ne morate bas...mislim.....
![]() Hvala puno, posebno Zvincicu ![]() bice okacen link za koji sat
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 01-09-2005 at 02:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Thnx Zvina,
![]() Da napomenem, NEMA VST INSTRUMENATA ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Po meni fali srednjih jer ti je sve utonulo kao slovo "U" gledajuci frekventno. Mix je los jer glas izbija, a snare je recimo daleko,kick je tup i sve je mutno,zabrljano i nejasno. Sto se muzike tice ok mi je.
poz
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ups.. ja mislio da je ovo Djole, Bane i ekipa
![]() Last edited by kVu; 02-09-2005 at 12:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() @Eon i Zvina Hvala na sugestijama ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() suplje....bubanj je previse u pozadini i ima onaj kartonski prizvuk gitare su mi ok (slusalice otkrivaju da nije balans pogodjen, desna je mrvicu jaca....ili sam ja gluh na lijevo uho ![]() doduse, mogao bi ovaj akusticni solo bit malo opusteniji...zvuci mi nekako prekruto....mozda je odluka da bude akusticni kriva...po meni, u pjesmi bi bolje lezao zvuk lagano drajvane elektricne gitare...da se odsvira opustenije i ubaci malo legata imam osjecaj da bi puno lijepse leglo. bas gitara mi je malo mutna....da, i slusalice to potvrdjuju. nekako mi je sve pretanko....kao da je rupa...ono, imas ove distorzirane gitare i onda provaliju ispod njih ![]() nekako mi vokal previse strsi i odskace od ostatka pjesme (pogotovo sami pocetak) uglavnom, najveca zamjerka ide plitkom bubnju zbog kojeg cijela pjesma zvuci labavo.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Hitno i bitno... | Inovative_kg | Audio Software | 3 | 20-11-2008 04:15 PM |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |