|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih vratio stari ili slican nacin uredjenja pregleda postova. Nije me bilo nekoliko dana i mogu da kazem da je ovo za mene stres ^ 2. Ima li igdje paralelan stari ekran u izborniku?
Last edited by puRe; 29-06-2005 at 11:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
vjerujem da ce se stvari vratiti u normalu brzo, i mene je malo zatekla promjena, moram priznat
![]() nego, nadam se da ce postojati kakav tamniji skin kao prije, moje oci ce vam biti zahvalne ![]() a i ne samo moje ![]() ps. na prvi pogled...i meni se vise svidjao stari sistem....vjerovatno zato jer sam se navikao na njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
dobro je sto je relativna sirina, aostalo je i za mene sokantno, ali idemo polako.
![]() nego, di je meni avatar?
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
da li ja to dobro vidim ili dosta novijih postova nije proslo kroz tranziciju?
![]() btw. hoce biti mogucnosti navigacije sa linkovima umjesto ovog jump izbornika? nigdje ne vidim link za povratak na pocetnu stranu....argh....ovo izludjuje...taman se naviknes na jedno a ono dodje drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
ljudi, strpljenja malo.... sad je sve u haosu. Ne gladajte dizajn, vec nove opcije... dizajn ce doci uskoro
Avatari, postovi.... sve ce doci na svoje. Shvatite da smo pre sat vremena uradili upload... i za nas je sve novo
![]() |
#7 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
zanimljivo je gledati kako se prcka po forumu....sada svi postovi imaju datum 1.1.1970
![]() znam ja da je tada bilo bolje, ali vratite nas u sadasnjost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Tamni skin ce naravno biti (i ovaj ce biti editovan), ali sve to necemo uraditi odmah iz prostog razloga sto tek provaljujemo forum
![]() Kome fali avatar neka ga sam vrati ili ako je to nemoguce neka mi posalje PM i iskopacu ga iz starog [foruma]... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zapp app topic | HeatMan | Razno | 4 | 10-11-2008 05:28 PM |
Nisville 08; "Leb i Sol" - Dado Topic & Buzge | idekius | Razno | 10 | 25-08-2008 12:24 PM |
Status Off Topic-a i ostale najave | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 18-05-2005 12:14 PM |