![]() |
Kao sto glasi topic (Prelazak na vBulletin)
Ja bih vratio stari ili slican nacin uredjenja pregleda postova. Nije me bilo nekoliko dana i mogu da kazem da je ovo za mene stres ^ 2. Ima li igdje paralelan stari ekran u izborniku?
|
Sta je tacno problem?
Forum nije star ni nekoliko sati tako da je sve prilicno haoticno... |
vjerujem da ce se stvari vratiti u normalu brzo, i mene je malo zatekla promjena, moram priznat :)
nego, nadam se da ce postojati kakav tamniji skin kao prije, moje oci ce vam biti zahvalne :) a i ne samo moje ;) ps. na prvi pogled...i meni se vise svidjao stari sistem....vjerovatno zato jer sam se navikao na njega :) |
dobro je sto je relativna sirina, aostalo je i za mene sokantno, ali idemo polako. :)
nego, di je meni avatar? |
da li ja to dobro vidim ili dosta novijih postova nije proslo kroz tranziciju? :(
btw. hoce biti mogucnosti navigacije sa linkovima umjesto ovog jump izbornika? nigdje ne vidim link za povratak na pocetnu stranu....argh....ovo izludjuje...taman se naviknes na jedno a ono dodje drugo :) |
Quote:
|
zanimljivo je gledati kako se prcka po forumu....sada svi postovi imaju datum 1.1.1970 :D
znam ja da je tada bilo bolje, ali vratite nas u sadasnjost :D |
ljudi, strpljenja malo.... sad je sve u haosu. Ne gladajte dizajn, vec nove opcije... dizajn ce doci uskoro
Avatari, postovi.... sve ce doci na svoje. Shvatite da smo pre sat vremena uradili upload... i za nas je sve novo |
Tamni skin ce naravno biti (i ovaj ce biti editovan), ali sve to necemo uraditi odmah iz prostog razloga sto tek provaljujemo forum :)
Kome fali avatar neka ga sam vrati ili ako je to nemoguce neka mi posalje PM i iskopacu ga iz starog [foruma]... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:34 PM. |