|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
imam jedno pitanje za sve vas.....
![]() koju muziku svirate i koje efekte koristite? ![]()
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
efekti...not much, osim strata sa Dimarzio pickupovima (air classic bridge i blue velvet singl na necku) i Marshall DSL401 pojacala sa celestion vintage 30 zvucnikom u lancu je jos Crybaby*, boss cs3, ibanez SM7*, boss ce2 i boss dd6. na pedalboardu je i boss ct6 tuner u kojeg signal saljem sa A/B boxom. that's about it. uskoro planiram efekte vuci iz T.C. el. G-major-a, sto ce biti i prva stepenica k slaganju rack setup-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Rock and Blues Setup Stratocaster USA 77 => Jimi Hendrix JH-1 wah => boss ds1 => (retko) boss chorus ch-3 => preamp ili pojacalo zavisno od uslova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() i prva stvar, vratih ga na normalni crybaby zvuk (razlika je u jednom, sweep, kondenzatoru!) a potom napravih par modova da ga priblizim voxu ![]() i zvuci puuuuno bolje ![]() originalni mi je bio premutan i nekako preplitak a sad ima onaj pravi whaka chacka funky zvuk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
kad san svira u bandu koristi san gibson les paul custom i 2 voxa ac30. voxove san odavno proda i kupi messa/bogie preamp i fender super reverb amp.
gibsona san ostavi za studijo i jos san kupi jedan ovation legend. e da, prije voxova san ima roland jazz chorus 120 i jedno kratko vrime san svira crate. bdv: voxove san proda jerbo su mi cinili veliku buku a i jerbo vise ne sviran, ali to mi je bilo najdraze pojacalo na kojemu san svira. 8)
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
noise gate....onako, funkcionira ali nemas nikakvu kontrolu, iskljuceno i ukljuceno u dva moda... a i inace, mislim da u kvalitetno slozenom rigu noise gate nije potreban |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Pa jako se drogiram instrumental rock-om. Malo sad zalazim u pop (pomazem nekim drugarima, bezveze).
Ja koristim ovo dole navedeno u signature-u ![]() A kad bude bilo para priusticu sebi peavy xxx combo. A ako bas puknem s'mozgom onda cu da uzmem peavey JSX ![]() Za sad su mi softwerske zezalice tipa Amplitube i Guitar Rig dovoljne.. poz.
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zar je OLP poceo i ovo raditi? inace, OLP radi jeftine (i prilicno lose) kopije Music Man Stingray bas gitara...no nisam znao da su poceli i sa gitarama da bauljaju. kazu da znaci Official Licensed Product u prijevodu....imate nas blagoslov, sklapajte taj kr? u kini ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Veruj mi, ova gitara je sve samo nije losa. Fali mu Floyd recimo umeso ovog tremala, i naravno neko kvalitetnije drvo
![]() ![]() Naravno sledeci u nizu je JEM ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitaristi | SumAnuT | Razno | 10 | 02-11-2006 08:59 PM |
Gitaristi! Potrebna pomo | dacko | Gitarska Produkcija | 85 | 14-06-2005 12:50 AM |