| 
 | |||||||
| Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  15-03-2005, 09:22 PM | #1 | 
| Member Join Date: Jul 2004 Location: EU 
				 |  Jedno pitanje za Vladu! 

Pozdravljam Vladu i htio bi da postavim jedno pitanje! Zamisli da si osudjen da koristis samo VST instrumente bez modula i da nakon zavrsavanja pjesme u midiju zelis to prebaciti sve u pojedinacne audio trakove!  (he,he znam da je to za tebe igracka ali mnogi od nas na forumu koriste najvise VST instrumente) Pitanje: Da li bi presnimio te midi trakove direktno u software-u, ili bi ih prvo provuko kroz neki externalni comp. predpojacalo itd, pa onda te midi trakove usnimio kao audio trakove. Predpostavimo tu hipoteticku situaciju, i recimo da mozes imati samo jedan externalni comp. ili predpojacalo ne vise! Aaaa da i koja bi to sprava bila! (ne mislim na channel strip)! Unaprijed hvala na odgovoru! :P | 
|   | 
|  16-03-2005, 10:19 PM | #2 | 
| Member Join Date: Oct 2003 
				 |   

Cemu? Mislim, mozda tek ponesto radi saturacije nekog super uredjaja, ali ces izgubiti na kvalitetu-nova konverzija,druga generacija,bla,bla...(ev.AES-ABU) bolje da odes u studio i na dobar pult smiksas i rasiris pa jos dobro saberes, i naravno u toku miksa svasta nesto insertujes, pa jos dobri reverbi i ostalo...Kad bi bas morao da se drndam gledao bih da ne izlazim dva puta. Ipak, mislim da se to nece dogoditi  ))))) Ma radi i uzivaj   | 
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Jedno pitanje... :) | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-01-2009 08:25 PM | 
| Jedno tehnicko pitanje | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 02-06-2005 06:01 PM | 
| Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 06:25 PM |