![]() |
Jedno pitanje za Vladu!
Pozdravljam Vladu i htio bi da postavim jedno pitanje!
Zamisli da si osudjen da koristis samo VST instrumente bez modula i da nakon zavrsavanja pjesme u midiju zelis to prebaciti sve u pojedinacne audio trakove! :lol: (he,he znam da je to za tebe igracka ali mnogi od nas na forumu koriste najvise VST instrumente) Pitanje: Da li bi presnimio te midi trakove direktno u software-u, ili bi ih prvo provuko kroz neki externalni comp. predpojacalo itd, pa onda te midi trakove usnimio kao audio trakove. Predpostavimo tu hipoteticku situaciju, i recimo da mozes imati samo jedan externalni comp. ili predpojacalo ne vise! Aaaa da i koja bi to sprava bila! (ne mislim na channel strip)! Unaprijed hvala na odgovoru! :P |
Cemu?
Mislim, mozda tek ponesto radi saturacije nekog super uredjaja, ali ces izgubiti na kvalitetu-nova konverzija,druga generacija,bla,bla...(ev.AES-ABU) bolje da odes u studio i na dobar pult smiksas i rasiris pa jos dobro saberes, i naravno u toku miksa svasta nesto insertujes, pa jos dobri reverbi i ostalo...Kad bi bas morao da se drndam gledao bih da ne izlazim dva puta. Ipak, mislim da se to nece dogoditi :)))))) Ma radi i uzivaj :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 02:17 AM. |