|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li mislite da je to buducnost?
Ima dosta jeftinijih proizvida od iPada, ali postoje li neke univerzalne remote aplikacije koje rade na win7, android i sl OSovima...?
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
Nisam siguran.
Probao sam razne appove na iPhone i iPadu, i skroz je kul, ali mislim da bi odlepio da svaki dan nesto miksam na tome. Tablete vidim samo kao remote pomagala postojecem sistemu, ali da baziram ceo workflow i menjam ergonomiju i udobnost zarad tech inovacija... No ![]() My 2 cents. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Preko jednog prijatelja, mozda u buducem vremenu postanem i diler ove firme za srbiju
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Q0TOJ...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=d3z9w...layer_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
dobro, ovo je kao monitor i kontroler...... meni su zanimljivije one medju varijante 10incha kao kontrola... a monitore moraju gledati i klijenti
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bubnjevi, ?ivi, triggeri, MIDI kontroleri... | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 19-12-2009 10:42 AM |
M Audio & evolution kontroleri made in Hong Kong | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 69 | 05-07-2004 08:34 PM |