|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam problme instaliro sam Native instruments KONTAKT i Compilation_Vol_2_Win ali nemogu nikako da ih u?itam uCubase 5...mo?eli neko pomo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
jel instalacija pro?la ok?
Poku?aj Devices - Plug-in Information - pod VST-i plugins klikni na VST 2x Plug-in Paths, to doda? (add) folder u kojem se nalazi .dll file od kontakta npr.. (predhodno ga pronađi da zna? gdje se nalazi) a mislim da mo?e? samo taj dll prebacit u shared folder (koji je već označen na tom mjestu u cubase). I onda click na update plugin i to bi trebalo bit to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
nemogu nac nigdje dll. od kontakta???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
search kontakt.dll..ako nema reinstall i paziti kad pita dal ?eli? i gdje instalirati Vst..i to je to.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ja ih odmah instaliram na program file-cubase-vstplugins..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Rjesio sam problem znaci bilo je do same instalacije programa...nabavio sam novu na 10 DVD-ova...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST Gudačkih instrumenata | Nestisljivi Fluid | Audio Software | 11 | 22-03-2010 03:50 PM |
snimanje instrumenata | stefdza90 | Tutorijali | 1 | 23-04-2006 01:59 AM |
iznajmljivanje instrumenata | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 03:58 PM |
Sta definitivno preporucujete od VST instrumenata? | Defragment | Audio Software | 9 | 28-01-2005 10:27 AM |
pravljenje VST instrumenata | nixylive | Audio Software | 24 | 08-11-2004 08:51 AM |