![]() |
U?itavanje native instrumenata u CUBASE 5
Imam problme instaliro sam Native instruments KONTAKT i Compilation_Vol_2_Win ali nemogu nikako da ih u?itam uCubase 5...mo?eli neko pomo
|
Re: U?itavanje native instrumenata u CUBASE 5
jel instalacija pro?la ok?
Poku?aj Devices - Plug-in Information - pod VST-i plugins klikni na VST 2x Plug-in Paths, to doda? (add) folder u kojem se nalazi .dll file od kontakta npr.. (predhodno ga pronađi da zna? gdje se nalazi) a mislim da mo?e? samo taj dll prebacit u shared folder (koji je već označen na tom mjestu u cubase). I onda click na update plugin i to bi trebalo bit to. |
nemogu nac nigdje dll. od kontakta???
|
Quote:
|
ja ih odmah instaliram na program file-cubase-vstplugins..
|
Rjesio sam problem znaci bilo je do same instalacije programa...nabavio sam novu na 10 DVD-ova... :) sad je uredu...Moze li mi neko rec program za pratnju gitare, imam te sepmlove ali mi treba program...znaci da ja drzim npr. a mol na sintu a da program svira harmonsku pratnju na gitari (to sam gledo u jednom studiu ali nisam upamtio ime programa).
|
Ja sam radio sa Virtual Guitarist, on ti na pritasak jedne tipke na klavijaturi svira dur a na pritisak dvije susjedne tipke svira mol (koliko se dobro sjećam).
Takođe probaj Real Guitar, jednom rukom držiš akord koji želiš, a drugom rukom okidaš žice, tako da na klavijaturi možeš da simuliraš okidanje žice kao i na gitari :). http://www.youtube.com/watch?v=3JzIB...eature=related |
Pomocu kojeg prorama mogu otvrorit semplove od KORGA znaci KSF ali da ih sviram kao VST???jel to uopste moguce??
|
Znam da kontakt moze otvoriti AKAI programe ali za korga nisam siguran.
Ako nece,a mislim da nece, onda ces morati prtvoriti te sounde u nesto sto ce ti kontakt otvoriti. Ako nisi to nikad radio,imas na netu tonu konvertera (CDxtract,extreme semple converter,itd.) |
"Pomocu kojeg prorama mogu otvrorit semplove od KORGA znaci KSF ali da ih sviram kao VST"
moras KSF da iskonvertujes, npr. pomocu Awave. |
All times are GMT +1. The time now is 04:28 PM. |