|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dakle svaki vst instr koji uzmem da sviram spusti svoj volume na 0. Ne u nuendo mixeru nego na virtualnom volume potu na klavijaturi, sempleru, pianu itd posle izvjesnog vremena??? Moze da bude posle prvog tona, moze i posle 20tak sek.... Nije bitno jel kontakt, arturia, bla-bla-bla....
U pitanju je nuendo 4... pomislih da sam dzarnuo neki settings tamo (sto moguce i jesam), mada mi se isto desava i u cubase5 koji imam uporedo instaliran i nikad ne koristim... HEELP, ne mogu da odsviram nista bilo preko klavijature, bilo preko mpd-a, ili bilo cega...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
edit:
Nista, to je to... Mislio sam da jos nesto brka, ali ovo iz prvog posta stoji... Odjednom tako.. Nije bitno jel freski projekt ili neki stari ![]()
aje Last edited by Rhino; 30-05-2010 at 10:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Imas opciju u edit da iskljucis privatanje poruke o glasnoci i panorami. Ne treba da bude otkaceno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne vidim u edit opciji nista o velocity i pan-u???
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Koji vst gledas?
Evo za Colossus vst nalazi se pod "Option". Kada kliknes na option, otvori se prozor sa dve kolone. funkcija koja ti treba je prva u drugoj koloni. Use std. cc#7/cc#10... for vol. & pan. Da li si nasao? Verovatno je slicno i u svim ostalim vst. U Kontaktu 4 je pod Instrument optons... Last edited by google; 30-05-2010 at 10:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hmmmm.... To je do juce radilo sve ok.... Dakle nije bitno koji vst palim! Osviram malo i njemu ode vlume na 0... Isto tako ako imam recimo 16 taktova midi zapisa na bilo kojem vst-u (sad imam0... Pustim play i on u 1 trenutku ucuti... Koji bilo vst da stavim preko tog midi zapisa.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Options (gornji levi ugao na vst), pa raskacis Use std. cc#7/cc#10 for vol. & pan (prvu opcija u gornjem desnom uglu). Last edited by google; 30-05-2010 at 10:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vst instruments,pads! pomoc!! | ferucci | Audio Software | 9 | 06-04-2010 06:04 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |