| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  30-03-2010, 05:59 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: May 2003 
				 |  Potrebna preporuka za "User friendly" DAW 

Poz svima... Tati muzicaru sam ispunio zelju i sklopio sistem sa kojim moze da snima sebe i svoje drustvo. PC, EMU0202-USB, Mic & Pojačalce + Zvučnici = Veselje za penzionere  Medjutim, problem nastaje u koriscenju softvera.  Imaju Adobe Audition i relativno precizna uputstva kako da ga koriste, medjutim, nikako ne ide. Treba mi preporuka za program koji je bar za "klasu vise" user-friendly od Auditiona, sa kojim bi mogli da snimaju i da to posle lako mogu narezati na CD. Znaci, nikakvi efekti (eventualno nesto sto bi radilo automatski, mada automatski => lose), nikakve munje, samo snimanje i rezanje. Bilo kakva preporuka je vise nego dobrodosla. | 
|   |   | 
|  30-03-2010, 08:39 PM | #2 | |
| Member Join Date: Sep 2008 Location: music? 
				 |  Re: Potrebna preporuka za "User friendly" DAW Quote: 
  .. Definitivno daw softver koga ceka svetla buducnost..Veoma mocan i izuzetno intuitivan i lak za koriscenje..Pravi daw software za muzicare a ne za "inzinjere" (nemojte shvatiti ovo pogresno, i ja sam inzenjer ali mi ne smeta Studio one workflow  ) .. Mozes probati demo pa vidi da li ti odgovara .. Pozdrav ..  Pozdrav Last edited by euphoric; 30-03-2010 at 09:02 PM. | |
|   |   | 
|  30-03-2010, 09:29 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Dec 2004 
				 |  Re: Potrebna preporuka za "User friendly" DAW 

Magix Samplitude svakako. Ni previ?e, ni premalo. Sasvim kako ti treba. Mada ne kontam ?ta fali Adobeu?
		 | 
|   |   | 
|  30-03-2010, 09:44 PM | #4 | 
| Moderator Join Date: Mar 2007 Location: Knjazevac 

Cakewalkov Guitar track...

__________________ We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. | 
|   |   | 
|  31-03-2010, 10:24 AM | #5 | 
| banned Join Date: Jul 2005 

...ja jos dodajem Mackie Tracktion, bilo koju verziju. Jeste da se program vise ne razvija, ali je sve na jednom ekranu i krajnje je jednostavno za snimanje i editing, a ima podrsku i za vst. Ili Mulab, mada on i nije toliko jednostavan.
		 | 
|   |   | 
|  31-03-2010, 04:12 PM | #6 | 
| Junior Member Join Date: May 2003 
				 |  Re: Potrebna preporuka za "User friendly" DAW | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Mikseta "MAX" - potrebna shema hitno | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 22-09-2009 10:19 PM | 
| "glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 01:01 AM | 
| Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 10:36 PM | 
| Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 12:46 PM |