![]() |
Potrebna preporuka za "User friendly" DAW
Poz svima...
Tati muzicaru sam ispunio zelju i sklopio sistem sa kojim moze da snima sebe i svoje drustvo. PC, EMU0202-USB, Mic & Pojačalce + Zvučnici = Veselje za penzionere :) Medjutim, problem nastaje u koriscenju softvera. :( Imaju Adobe Audition i relativno precizna uputstva kako da ga koriste, medjutim, nikako ne ide. Treba mi preporuka za program koji je bar za "klasu vise" user-friendly od Auditiona, sa kojim bi mogli da snimaju i da to posle lako mogu narezati na CD. Znaci, nikakvi efekti (eventualno nesto sto bi radilo automatski, mada automatski => lose), nikakve munje, samo snimanje i rezanje. Bilo kakva preporuka je vise nego dobrodosla. |
Re: Potrebna preporuka za "User friendly" DAW
Quote:
Mozes probati demo pa vidi da li ti odgovara .. Pozdrav .. :wink: Pozdrav |
Magix Samplitude svakako. Ni previ?e, ni premalo. Sasvim kako ti treba. Mada ne kontam ?ta fali Adobeu?
|
Cakewalkov Guitar track...
|
...ja jos dodajem Mackie Tracktion, bilo koju verziju. Jeste da se program vise ne razvija, ali je sve na jednom ekranu i krajnje je jednostavno za snimanje i editing, a ima podrsku i za vst. Ili Mulab, mada on i nije toliko jednostavan.
|
Quote:
Ali se njegov interface pokazao kao nepremostiva prepreka za coveka od 65+ god. Hvala na predlozima, probacu navedeno, pa javljam kad nesto instaliram... |
All times are GMT +1. The time now is 10:39 PM. |