|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() Jedemo najmanje mesa u Evropi Autor: B. Krivokapić | Foto: Beta | 11.10.2009. - 00:01 Verovali ili ne, u zemlji roštilja i „jagnjećih brigada“ jede se najmanje mesa u Evropi. Prema anketi sprovedenoj u preko 97 odsto domaćinstava, svaki građanin Srbije tokom 2008. u proseku je pojeo 44 kilograma mesa i ribe, što je 7,4 odsto manje nego 2007. i skoro dvostruko manje od proseka zemalja EU koji iznosi 86 kilograma. NEMOGU DA VERUJEM!!!! CIM NISAM TU, OPADNE POTROSNJA MESA,,,, ![]() CEO CLANAK http://www.blic.rs/temadana.php?id=114937
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nema se para za meso.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A ni ono sto u Evropi zovu meso ne bih mogao da nazovem mesom... sta prosecan taj "evropljanin" jede od mesa, mi to dajemo kerovima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sa mesom je situacija bolja, ali kada vidim one prodavce na pijaci sto prodaju meso na +35... Last edited by shigumicu; 11-10-2009 at 12:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
97%... Moe msljnje: ovo je LAZ...
drugo, cesto se za "meso" smatra pecenje ili rostilj... a kobasice, salame, slanina, pastete, sarme ... i ostale mesne preadjevine, proizvodi i verzije, ipak ma koliko malo, jesu mesni proizvodi... a njih ne uzimamo kao "meso" Ovo je narucena aKneta zarad nekih drugih ciljeva... mozda da se pospesi ona akcija, "strajkujem gladju za gladne..." ![]() moje misljnje
![]() |
#7 | |
Vibrator
|
![]()
to je po meni ok, ljudi ce biti manje agresivni.
ono sto je lose je sto smo 3. na svetu po broju umrlih od kardiovaskularnih bolesti posle rusije i ukrajine.. Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bugera Pojačala - Behringer Jači Od Mesa BoogieA! | Rocket Roll | Gitarska Produkcija | 32 | 25-02-2010 04:01 AM |
Mesa boogie mark V ! | MUzzY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 28-01-2009 02:25 PM |
Jedan kratki - Mesa/Boogie Studio22+ | Mrmot | Promocija radova | 2 | 03-01-2006 01:17 PM |