|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
http://solid-state-logic.com/music/Matrix/index.asp
evo novi SSL controller, mixer, patch itd..... Novi SSL WEB site sa jos dosta zzalica... definitivno su napali home market!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Po ovome sto pise, daleko su od "home market"-a... preskupa zavrzlama u odnosu na to sto nudi. I dalje treba gomila para da bi "Matrix" postao "pravi" mikser, a razlika izmedju njega "napucanog" i AWS900 (prvenstveno u ceni) nije reciprocna...
http://www.gearslutz.com/board/high-...explained.html vise mi deluje kao "pucanj u prazno"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
u principu, ovo je veliki summing mixer, sa nekoliko pametnih trikova...najveci poen (po meni) je taj Matrix switching - ko ima 16 komada outboard-a da ubode unutra!! Sa Digidesign kontrolerima, treba da pazaris jos 2 ili 3 192 interfacea, ad bi mogao da povezes sav outboard (oni su po ?2000+ komad!!), onda ima fizicke AUX-e, isto nije losa fora...kosta isto kao novi Digi C24 ili kako se vec zove... jedina mana (za neke) nema surround monitoring..ali ne treba svakome.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ima to svoju ciljnu grupu, znaju oni sta rade.
Pa i kada se AWS pojavio bilo je mnogo polemike oko toga, jer za te pare mozes da kupis polovan G ili G+ u veoma dobroj kondiciji. U Beogradu imamo 2 velika SSL-a, ali i 2 AWS-a. Evo, smem glavu da dam, da ce za 6 meseci biti bar 2-3 komada i ovoga. A mogu i da se kladim ko su potencijalni kupci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Sve je to istina, nisam mislio da ulazim u pricu "ovo je bezveze, ko bi to koristio, i slicno"...
Samo sam dao svoje misljenje o "Da Bear"-ovoj ideji a napadaju "home market"... Ja u "home market" brojim "all-in-one" uredjaje za 1000-2000 eura... @"Lacky": Svi ti pobrojani SSL-ovi su daleko od "home" okruzenja - jedan u "Pink"-u, jedan kod Peruna, jedan AWS kod Gorana(Bregovica) i jedan kod Zane... p.s. kad vec pocesmo da brojimo SSL-ove - sta bi sa tim spektakularnim Cecinim studiom i njenim SSL-om? Bice ovde vise SSL-ova po glavi stanovnika, nego u Londonu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
He, he...
Hajde da "tipujemo"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Cecin studio je skoro gotov (ostale jos neke sitnice vise kozmetickog tipa i neka sitna povezivanja). Bio sam u obilasku, mogu vam reci da sam fasciniran slusanjem i akustikom, pogotovo akustikom jer je prostor bio jako nezahvalan za obradu, ali je covek stvarno dobio neverovatan rezultat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ko se bavio akustikom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 21-08-2009 11:15 AM |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL mixer | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 109 | 17-10-2006 01:24 PM |