|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
PINGUIN AUDIO METER ne reagira. Odem na device i stavim karticu emmu 0404,mislim drukcije je oznacena tamo. Kada odemu postavke na recording imam samo wawe ponudeno i to je to. Da li tko zna ?ta da napravim,bija bi stvarno zahvalan? Nemogu bez toga radit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
jel si probao default wave mapper ??? i desnim misem oznacio ON na spectrum analyzer ili sta god ti vec treba ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jesam. Na drugoj zvicnoj mi radi a na wawe maperu isto ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Kada otvorim u nekom drugom analizeru koji ima opciju da ubacis wave file onda oce a kad ocu real time onda nece ka da signal ne prolazi kroz njega i kroz druge analizere. Ja sam prije radija na nekoj drugoj zvucnoj i sve je bilo uredno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pazi , pingvin hvata input signal , ne znam koji ti je to drugi ali ostali tj sa kojim sam radio (rtas spectrum analyzer) spectrum analyzer-i hvataju out tj hvataju analogni signal , pa onda prikazuju spektar ... navedi koji drugi program koristis iz kog pustas taj wave file , pa moze neko da ti pomogne
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Verovatno trebas u Patch Mix-u da sredis. Ne znam da li odgovaraju preset-i od 1212m kartice ali probaj preset koji je Oggy kacio ovde. Sad cu da probam ja da nadjem.
EDIT: Download session fajla.. Meni je proradio Pingvin kad sam ucitao ovaj session. Last edited by Tribal_kg; 24-02-2008 at 10:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
pinguin audio meter problem | MiGi | Audio Software | 13 | 12-09-2008 09:10 PM |
Pinguin audio meter , potreban savjet | mandrak | Audio Software | 6 | 30-04-2005 01:41 AM |