![]() |
Pomoč,PINGUIN AUDIO METER
PINGUIN AUDIO METER ne reagira. Odem na device i stavim karticu emmu 0404,mislim drukcije je oznacena tamo. Kada odemu postavke na recording imam samo wawe ponudeno i to je to. Da li tko zna ?ta da napravim,bija bi stvarno zahvalan? Nemogu bez toga radit:banghead:
|
Re: Pomoč,PINGUIN AUDIO METER
jel si probao default wave mapper ??? i desnim misem oznacio ON na spectrum analyzer ili sta god ti vec treba ?????
|
Jesam. Na drugoj zvicnoj mi radi a na wawe maperu isto ne radi.
|
Kada otvorim u nekom drugom analizeru koji ima opciju da ubacis wave file onda oce a kad ocu real time onda nece ka da signal ne prolazi kroz njega i kroz druge analizere. Ja sam prije radija na nekoj drugoj zvucnoj i sve je bilo uredno.
|
pazi , pingvin hvata input signal , ne znam koji ti je to drugi ali ostali tj sa kojim sam radio (rtas spectrum analyzer) spectrum analyzer-i hvataju out tj hvataju analogni signal , pa onda prikazuju spektar ... navedi koji drugi program koristis iz kog pustas taj wave file , pa moze neko da ti pomogne
Pozdrav! |
Verovatno trebas u Patch Mix-u da sredis. Ne znam da li odgovaraju preset-i od 1212m kartice ali probaj preset koji je Oggy kacio ovde. Sad cu da probam ja da nadjem.
EDIT: Download session fajla.. Meni je proradio Pingvin kad sam ucitao ovaj session. |
sustina je da pingvin meri samo input signale. Sto znaci da nekako moras da rutiras da ti to sto svira i sto zelis da meri, stize na input kartice. U vecini mixera od kartice ovo nije uopste tesko.
|
treba na wave strip da stavis send to Wave L/R - Host.
mozda taj send vec stoji na nekom od asio kanala, samo ga premesti na wave. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:02 PM. |