|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nesto mi se desava sa JUNO 60
Iz cista mira je poceo da pravi ove "varijacije". Sta je ovo Roginator, Cluster, Don? Bilo ko? http://rapidshare.com/files/53652204/Sound.wav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
hmmmm
moze biti svasta ... s obzirom da se radi o DCO koji je vrlo stabilan, a ovo mi tako ne zvuci...problemi mogu biti a: pitch bender ili mod switch b: mozda ti je otisao fader na modu za VCo///...to su male varijacije ali to nije isljuceno c: probaj recaprat cijeli PSU...nakon 30 godina nista me ne bi iznenadilo mada je to DCO sint i zadnje sto ti ostaje je provjerit tocnost napona s PSUa na voice board to je onako napamet.... znam bi i capsi na Bender boardu mogli biti problem...no za to trebam shemu, a nemam je ![]() ![]() ![]() ![]() ajde valjda ce ovo malo pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Uh. Sad za vikend vraca se sa zapada drugar elektronicar pa cu odneti kod njega da ga pogleda. Hvala na pomoci. Bas sam se rastuzio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
ma sve je izljecivo...osim smrti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ROGINATOR ti si car
![]() ![]() ![]() Tacno to sto si rekao- slajder za DCO kod modulation bendera je sjeban. Spustio ga na nulu i nema problema. Uf, sad mi je lakse. Sta tu treba da se zameni? I da li se kod nas moze naci taj deo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
piaj ATILU u DEPOU -Roland service centar kod Budimpeste...mislim da oni imaju dijelove....
A UPS nikako ...NIKAKO ....NIKAKO ne koristi za analogiju!"!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]()
ili probaj nekim sprejicem koji cisti i lubricira
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Neso!! nemogu da skinem audio fajl , ako srlja onako bezveze kao da mu oscilator svira random , onda znam taj problem...
nista strasno... kad sam dobio CHD interfejs ukljucim ga u a Juno srlja bezveze , i slucajno stisnem kabel koji iz konvertera ide u Juno na mestu gde se spaja na petopolni konektor, patim se sat dva , kad pritiskam radi , kad ne srlja bez veze , verovatno je popustio lem izmedju kabla i konektora koji je uboden u CHD interfejs ... razvadi konektor i vidi srednji kabel mozda je popustio , znaci ne onaj dcb konektor sto ulazi u Juno nego onaj iz interfejsa, jebiga ja sam ga vec jednom zalemio , cesi poslali ovako nedoradjenog ... bas sam onda bio popizdeo , nije Juno u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
to ide sa svim starim spravama..kad tad pocnu da zezaju. Na svu srecu, nisi usred neke velike produkcije i velikog posla, pa nije toliko bitno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |