|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo instalirah trilian juce i nijedan sekvencer ga nevidi, probao sam da ga reinstaliram, ali nije urodilo plodom. Da li se nekom ovo desilo. Inace koristim Windows 7 x64, probao sam u NuENDO-u,CuBASE-u i Auditionu. Da li se nekom ovo desilo i ima li mi leka?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja ga koristim bez problema na win7 64. Idi na "plugin information" u Cubase ili Nuendo i vidi ima li ga.Pogledaj gdje ti je bacio dll.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
Terbalo bi da radi bez problema na Windows 7. Mislim da ga nisi dobro instalirao, da nisi ispostovao preporuke hakera, samo je to u pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Trillian je Strahota Bozija!!! (digresija, al' mor'o sam...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Gledao sam vec u plugin information-u, tamo ga nema, a dll se nalazi u steinberg/vstplugin folderu. Onaj za x64 koriscenje sam turio isto u steinberg folder koji sam namerno napravio u program filessu obicnom, da bi mi sve bilo na jednom mesto pod istim imenom, i oni se nalaze tamo. Probao sam par puta da ga reinstaliram ali nije urodilo plodom
Kad bi imao bass i kad bi znao da ga sviram ili barem kad bih imao dobrog bassistu sigurno nebi koristio trilian, ali ovako! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hehe, nateracu ga da uvati i bass u ruke onda, posto nikad pre nije ni probao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Najbolja varijanta je aktivni bas u pasivni d box, pa u dobar preamp. To radi posao ljudski. Velik i cist snimak, nicemu ne smata, a cuje se sasvim pristojno. Srednji su perfektni, bas solidan.
Last edited by google; 15-05-2010 at 07:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Probaj Start-Steinberg Cubendo-Application data folder pa obrisi vst2x blacklist, vst2x plugins, vstpluginfo i startuj program. Ucitavace ti sve plugins/vst ponovo i moguce da ti proradi.... Tako je meni bilo sa soundtoys cini mi se.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
E mnogo ti hvala!!! Urodilo je plodom!!!!!!
I jos jednom hvala, zato sto mi je sad video sve Waves Mercory pluginove!!! ![]() Last edited by don corleone; 16-05-2010 at 12:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spectrasonic's Trilian | dejankuki | Audio Software | 54 | 15-12-2009 02:49 PM |
Goodbye Trilogy..Welcome Trilian.. | euphoric | Audio Software | 19 | 22-01-2009 07:25 PM |