Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Trilian... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34002)

don corleone 14-05-2010 11:34 PM

Trilian...

Evo instalirah trilian juce i nijedan sekvencer ga nevidi, probao sam da ga reinstaliram, ali nije urodilo plodom. Da li se nekom ovo desilo. Inace koristim Windows 7 x64, probao sam u NuENDO-u,CuBASE-u i Auditionu. Da li se nekom ovo desilo i ima li mi leka? :)

Zid 15-05-2010 02:19 AM

Re: Trilian...

Ja ga koristim bez problema na win7 64. Idi na "plugin information" u Cubase ili Nuendo i vidi ima li ga.Pogledaj gdje ti je bacio dll.

google 15-05-2010 08:20 AM

Quote:

Originally Posted by don corleone (Post 279500)
Evo instalirah trilian juce i nijedan sekvencer ga nevidi, probao sam da ga reinstaliram, ali nije urodilo plodom. Da li se nekom ovo desilo. Inace koristim Windows 7 x64, probao sam u NuENDO-u,CuBASE-u i Auditionu. Da li se nekom ovo desilo i ima li mi leka? :)

Meni radi na xp. Mada sam instalirao taj program, nisam ga otvorio ni jednom od kada sam kupio bas gitaru. Od svih vst, nije ni jedan ni na svetlosnu godinu od zivog basa. I uopste se ne isplati gubiti vreme sa vst.
Terbalo bi da radi bez problema na Windows 7. Mislim da ga nisi dobro instalirao, da nisi ispostovao preporuke hakera, samo je to u pitanju.

Gmile 15-05-2010 11:36 AM

Trillian je Strahota Bozija!!! (digresija, al' mor'o sam...)

don corleone 15-05-2010 06:56 PM

Gledao sam vec u plugin information-u, tamo ga nema, a dll se nalazi u steinberg/vstplugin folderu. Onaj za x64 koriscenje sam turio isto u steinberg folder koji sam namerno napravio u program filessu obicnom, da bi mi sve bilo na jednom mesto pod istim imenom, i oni se nalaze tamo. Probao sam par puta da ga reinstaliram ali nije urodilo plodom

@google
Kad bi imao bass i kad bi znao da ga sviram ili barem kad bih imao dobrog bassistu sigurno nebi koristio trilian, ali ovako! :D npr imam srece da imam fenomenalnog gitaristu ;)

google 15-05-2010 07:16 PM

Quote:

Originally Posted by don corleone (Post 279560)
@google
Kad bi imao bass i kad bi znao da ga sviram ili barem kad bih imao dobrog bassistu sigurno nebi koristio trilian, ali ovako! :D npr imam srece da imam fenomenalnog gitaristu ;)

Dobar gitarista odsvira bas bez problema.

don corleone 15-05-2010 07:21 PM

hehe, nateracu ga da uvati i bass u ruke onda, posto nikad pre nije ni probao. :)

google 15-05-2010 07:30 PM

Quote:

Originally Posted by don corleone (Post 279564)
hehe, nateracu ga da uvati i bass u ruke onda, posto nikad pre nije ni probao. :)

Najbolja varijanta je aktivni bas u pasivni d box, pa u dobar preamp. To radi posao ljudski. Velik i cist snimak, nicemu ne smata, a cuje se sasvim pristojno. Srednji su perfektni, bas solidan.

Rhino 15-05-2010 11:07 PM

Probaj Start-Steinberg Cubendo-Application data folder pa obrisi vst2x blacklist, vst2x plugins, vstpluginfo i startuj program. Ucitavace ti sve plugins/vst ponovo i moguce da ti proradi.... Tako je meni bilo sa soundtoys cini mi se.

don corleone 16-05-2010 12:17 AM

E mnogo ti hvala!!! Urodilo je plodom!!!!!!

I jos jednom hvala, zato sto mi je sad video sve Waves Mercory pluginove!!! :)

All times are GMT +1. The time now is 08:58 AM.