![]() |
Trilian...
Evo instalirah trilian juce i nijedan sekvencer ga nevidi, probao sam da ga reinstaliram, ali nije urodilo plodom. Da li se nekom ovo desilo. Inace koristim Windows 7 x64, probao sam u NuENDO-u,CuBASE-u i Auditionu. Da li se nekom ovo desilo i ima li mi leka? :)
|
Re: Trilian...
Ja ga koristim bez problema na win7 64. Idi na "plugin information" u Cubase ili Nuendo i vidi ima li ga.Pogledaj gdje ti je bacio dll.
|
Quote:
Terbalo bi da radi bez problema na Windows 7. Mislim da ga nisi dobro instalirao, da nisi ispostovao preporuke hakera, samo je to u pitanju. |
Trillian je Strahota Bozija!!! (digresija, al' mor'o sam...)
|
Gledao sam vec u plugin information-u, tamo ga nema, a dll se nalazi u steinberg/vstplugin folderu. Onaj za x64 koriscenje sam turio isto u steinberg folder koji sam namerno napravio u program filessu obicnom, da bi mi sve bilo na jednom mesto pod istim imenom, i oni se nalaze tamo. Probao sam par puta da ga reinstaliram ali nije urodilo plodom
Kad bi imao bass i kad bi znao da ga sviram ili barem kad bih imao dobrog bassistu sigurno nebi koristio trilian, ali ovako! :D npr imam srece da imam fenomenalnog gitaristu ;) |
Quote:
|
hehe, nateracu ga da uvati i bass u ruke onda, posto nikad pre nije ni probao. :)
|
Quote:
|
Probaj Start-Steinberg Cubendo-Application data folder pa obrisi vst2x blacklist, vst2x plugins, vstpluginfo i startuj program. Ucitavace ti sve plugins/vst ponovo i moguce da ti proradi.... Tako je meni bilo sa soundtoys cini mi se.
|
E mnogo ti hvala!!! Urodilo je plodom!!!!!!
I jos jednom hvala, zato sto mi je sad video sve Waves Mercory pluginove!!! :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:58 AM. |