|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Znam par njih koji su pokusali svasta, pa se na kraju ipak vratili bas tim kartonima za jaja
![]() Ako ne postavis slike, mozes li da mi ih posaljes na mail? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Pedjo vidim da imas neke klavijature koje nisu ono da boli glava. Zanima me kako te sluze i koje su joj mogucnosti jer takve klavijature povezane sa kompom mogu dosta toga da odrade, jel da? Ne znam koja je ono marka pa mi kazi koje su.
![]() |
#14 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Tako ti otprilike izgleda A-33, samo sto je veci, crn i ima drugacije dirke (bolje). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Ovo na slici je Roland PC 200 mk II, obicna master klavijatura.Povezana je sa kompom i solidno radi mada ja nisam neki klavijaturista (ranije dok sam svirao, svirao sam bas) pa ne mogu da ti kazem o finesama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Evo jos jedne slike. Na njoj se bolje vide ovi kartoni od jaja
Ako nekome trebaju ovi kartoni neka se javi ostalo mi je dosta, a verujte nije ni malo lako da se ofarbaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]()
Kartoni od jaja su odlicna stvar. Po meni, mnogo bolja od sundjera apsorbera, jer je on podlozan "kvarenju"... Drugim recima, da li znate kako izgledaju sundjeri posle 5-6 godina upotrebe? Pocinju da se krune, stvaraju alergijsku prasinu, pod dnevnim svetlom se ne moze gledati od oblaka cestica prasine koje su nastale sitnjenjem sundjera. Ne moze se ni disati..... Kartonske kutije od jaja su bolje.
Dobro resenje su trakasti venecijaneri, dzakovi, kao sto si i uradio, koji pokrivaju uglove sobe... rigips je idealan i skup i to: model Casoprano ako se ne varam. Naravno, uz 2X5mm kamene vune ispod rigipsa. Pogledajte i ove jako dobre linkove: http://www.rumski.com/rumski/phpBB2/viewtopic.php?t=133 http://www.studiocovers.com/articles15.htm
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Da..... zaboravih na ove dzakove.
Ako nekome trebaju dzakovi za kafu i njih imam visak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderator
|
![]()
Super izgledaju ovi kartoni.
Zasto ti je farbanje bilo mucenje?? Nisi valjda rucno farbao??? ![]() Rumski: Imash li neki blizi info za taj rigips?s
![]() |
#20 | |
Member
|
![]()
[quote="purator"]
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |