|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav Gorane!
Interesuje me na koji nacin i sa cim radis postprodukciju. Da li imas ustaljenu varijantu? Da li koristis pluginove i koje, i koje hardverske sprave koristis? Vidim na dosta snimaka da ti je RMS -10 cak mislim kod Tase da ide i vise(manje). Sa kojim limiterom ga toliko nabudzis a da ostane prijatan za usi.... PoZz |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja mastering radim kada moram, tj. kada nema budzeta za neku ozbiljniju varijantu.
Sta koristim?, softverske varijante jer nista ozbiljnije i nemam. Sve se vrti oko Ozona, Fluxa i Wavesa. Konkretno taj snimak koji si spomenuo ja nisam radio. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju hvala ti na odgovoru. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sada si me zaintrigirao, proveri ako te nemrzi, ali koliko me secanje sluzi neznam da sam to radio.
Last edited by LACKY; 26-05-2008 at 01:46 AM. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da nadjem cd pa ti javljam ![]() Last edited by Simpraga; 26-05-2008 at 01:47 AM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nivoi slusanja u reziji i muzicka produkcija/postprodukcija... | boggy | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 24-04-2007 02:56 PM |
Postprodukcija | Dexxy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 24-01-2006 01:27 PM |