|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
VIP Member
|
![]()
@ Max
Evo da se izvinim i jos jednom kazem da nisam nikog hteo da uvredim :oops: ali sam stekao utisak " Jaaa znaaam, a vi neeeznnaaate...uutataaa ![]() Ja u principu ne krijem nista tako da mi je to bilo malo.... :oops: |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
Takodje bi poslao svojih 30 sekundi..
![]() pop/rock je u pitanju, instrumentalcic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
UUHHHH....ok imao sam jednu hitnu sljaku koju sam morao da odradim ....ali sad sam tu......ok....dobio sam 15 PP ljudi koji hoce da mi posalju
svoje snimke.... ali moram prvo ovo ...Dvuckovic.....ili Dejo.....nisam mislio da na bilo koji nacin umanjim tvoje znanje...jer sam imao priliku slusati o tebi i od Vlade i od tvog brata . Da se razumemo tvoja polja poznavana kao sto su elektronika i sl daleeeeko prevazilaze moja ....jer bi ja tom AMEK u u sklapanju prisao odprilike na 5 metara ...ne blize .... samo nisam hteo da se ljudi zbunjuju u stvarima koje ih interesuju....to je to ....veliki pozdrav ! E sad ajde ovako .... da li administrator moze da napravi neki nacin da ja mogu sa sajta da preuzmem 2-3 snimka na koje bi napravio post ..? Oni koji su zainteresovani da posalju svoje snimke nek posalj npr pocetak ....prvu strofu i refren . Snimak ne sme biti EQ ili komprimovan na masteru ....niti treba da pikuje ....nemojte vi nabijati RMS ....ili uticati na sliku na bilo koji nacin....Master treba da bude u wav.... 48 k 24 bita . U ovoj opciji probe ....nije lose navesti informativno neki snimak na koji bi vi to voleli da lici ali samo kao informaciju ... Posto trenutno miksam dva veca albuma...i nesto pesama za Beoviziju .....necu da garantujem rok... eto toliko od mene .... (sad mi pade na pamet da to moze da se uradi u onoj sobi za promociju radova .... ) pa....Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ivan Lekic
|
![]()
@ Max
Ko se krije iza ovog nick-a .. moze jedna kratka licna karta ? Npr.puno ime i prezime , gde radis , jednu kratku biografiju vezanu za ovaj posao? Moze? :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Mogli! Taj mastering je Sandrov recept. Ja svoje stvari uopce ne radim po tom uputstvu iz 2 razloga... jedan je sto je to ajmo reci procedura za POP glazbu, a drugi je sto mi se ionako ne svida to "uzimanje" sound printova. Nekako to nije moj stil.
![]() Pitaj Sandra za sve te stvarcice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
ton magistar
|
![]()
@max: molin te ukjuci se u ovi topic, skini mp3 i reci koje primjedbe imas na mastering? pliiz. :roll:
http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?p=15212#15212
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Evo hitrog odgovora ...pa cu detaljnije poslati kasnije ....
Slusao sam preko Sony stuba od 300 e ...dok ne prebacim u radnu masinu .... Cini mi se da je sonicno vrlo dobro...o tome kad budem stavio na prave monitore.... A ono sto sam primetio ..... Miks koliko god da je lep ima veliku dozu matematike ....a bilo bi bolje da ima vecu dozu emocije ......znaci ....ovo je u sredini ....ovo je levo ....po jednacini....ovo je desno ...pop pravilu... Posto mi se pesma i pravac bas bas dopadaju ....bicu malo kritickiji ( nemoj se ljutiti .... ) Prateci su takodje u " matematickoj panorami " ....i to malo oduzima emociju ... postoji jedan zvuk u pozadini koji daje 3d snimku ...i bilo bi dobro da postoji jos neki takav slican .....to je super Violine ......kataklizma......steta za pesmu za koju se vidi rad i trud da udju takve violine.... Klavir malo sumnjiv i po karakteru mislim da nije za ovu pesmu....neki crnackiji ....pokrseniji ....mozda....ciganski........Poslusaj Mishell N'degeoccelo ...nadam se da sam dobr spelovao.... on najbolje na svetu radi to .....kako ja mislim da ova pesma treba da izadje...... Dobos se ne razvija....uvek isti ...i u strofi i u refrenu......da stavis rim ....pa onda pun.....kod dodje da bi bila veca dinamika Poslusaj bas na Mishell..... neki pickovi....da bude zanimljivije ..... cekaj cekaj ......ovo je demo...? Povlacim sve sto sam rekao .... Usnimci su SUUUUPEERRR na kraju dobos je ipak neubedljiv.......ovo je crna muzika.....DAJ DA GRUNE.....crnja od 120 kila koji ga zaval WWWHHHAAACCCKKK ! Hi hat moze da ima vise groova......umesto taa taa taa taa recimo taa taa tata taa ...ili podverzije ..... Pesma bi dobila mnogo kad bi dosao pro klavijaturista.... Ona je super......ima emociju.....i super je usnimljena gde je C deo ....? uuffff.....nadam se da je ovo imalo smisla posto sam kucao kako sam pustio stvar.... Nadam se da sam bar malo pomogao..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Sad sam procita da sam napravio gresku .....Mishell je ona...mad je lezbejka tako da mozda i nisam mnogo pogresio ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pre master, master i finalni produkt. | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 39 | 19-05-2009 09:14 AM |
Master za CD i master za audio kasetu | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 04-05-2005 04:27 AM |
roland a37+behringer bcr2000=kvalitetan kontroler | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-06-2004 02:11 PM |
Mikrofon "Jefe"-kvalitetan a jeftin | Pedja | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 27-09-2003 11:58 PM |