|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje za znalce: ocemo imati mi muzikanti kakvog profita od ove sprave u smislu tih 64bita ili sta je to vec...
Koliko znam Mac radi na 64, ali hocemo li mi PC mucenici imati kakve realne korisiti od ovog u dogledno vreme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dobar, ma odlican, samo jos nema zadovoljavajucih Chipova odnosno mainboarda da to sve sto AMD64 moze i sprovedu u delo kako valja. Bice i toga uskoro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Kad bude 64bitni softver naravno
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
jasno mi je to za software, valjda sledeci windows treba to da podrzi... Al tu valjda postoji problem sa PCI magistralom, znam da su npr Maudio ponudili besplatnu prepravku svojih kartica da se prilagode OS X-u, tj tom nekom novom protokolu, kako ja to shvatih.Mene zanima da li postojeci PCI hardware podrzava 64bit-a ili ce biti "ajmo svi evre na sunce"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bice daj jevrice u nase prstice nemoras uopste da sumnjas u to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Takodje, Athlon 64 ce svoju punu agilnost iskazati kroz tek nadolazece vrijeme, kada se konacno na trzistu nadju 64-bitni windows, kao i 64-bitne audio aplikacije (ne mjesajte 64-bitne aplikacije sa trenutnim pluginovima koje interno obradjuju sa floating point preciznoscu od 64 bita...oni su spolja i dalje 32 bitni, te moraju raditi resampling). Toliko bitna stvar nije 64-bitna rezolucija ![]() Sad za sad, ne isplati se kupovati Athlon 64 platformu, jer je skuplja a trenutno nebitno snaznija. Takodje, kada 64-bitni softver konacno preuzme primat, vas XP3000 ili 3200 vjerovatno nece vrijediti vise od 50-ak ? ! Izuzetak cini ako znate sta radite, pa uzmete trenutno veoma povoljan i dobar primjerak Athlon64 XP2800+ procesora (koji je dosta jeftiniji i potencijalno bolji overkloker), pa ga propisno OC-ujete na dosta visi rejting ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
TotalMix: 512-channel mixer with 40 bit internal resolution Pa se meni sad namece mnogo pitanja bas u vezi onog sto si rekao i ovog podatka... Laicki, ne vidim sustinu jos veceg podizanja broja internih kanala sem cistog prodajnog marketinga Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|