|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Imam jedno konkretno pitanje korisnicima Cubase 7 ovde na forumu: da li ste svi vi platili full cenu, tj da li je nesto moguce "izmajmunisati" za male pare
![]() Vidim da postoji EDU varijanta koja je znatno jevtinija - ne znam da li je neko vec imao iskustva sa time, tj - sta konkretno treba od papira? ( nasao bih ja vec nekog studenta da ga zloupotrebim u te svrhe ![]() Prodaje se na nemackom e-bayu uveliko, eto zanima me postoji li neka precica, nesto kod nas i tome slicno ? Mozda da stavim neki oglas da kupujem Cubase sa dongleom, pa da ga nadogradim ? (kao sto znate, direktno iz Steinberga ne salju za Srbiju, ali download varijante rade. Samo - ne postoji full verzija kao download opcija) Ne zanimaju me alternative - tipa "sto ne uzmes PT ili tako nesto", ne bih ovo da bude tema A vs B DAW, u studiju imamo Cubase 7, a kuci se patim sa 5 narodnim, nekako mi je uvek to bilo kao neki nepotreban trosak i to ne tako mali, a hteo bih da se apgrejdujem da mogu kuci sa sto manje peripetija da radim i da budem kompatibilan... Pa ako postoji neka varijanta - sto da ne. Znam da je ranije bilo dosta reci o ovome, ali trziste se skoro svakodnevno menja, pa me zanimaju neka novija iskustva, da li se nesto promenilo i tako dalje. Hvala i pozz..
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
+1
takodje i meni su potrebne informacije sta treba od papira koja je procedura kako najbolje izmajmunisati, ne znam cini mi se da je neko vec uzimao tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I mene to isto zanima ali Wavelab
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Ne razumem sta vam to znaci ? Postavio sam normalno pitanje, ne kapiram taj cinizam ili sta vec... Jel ovaj forum sluzi za lecenje frustracija, nadmudrivanje ili nesto trece ? Kakve ja koristi imam od ljudi koji samo zrace ovde i nista pametno ne kazu ? Hocete molim vas da mi objasnite "cinizam" (ja bih to pre nazvao "idiotizam) koji prosipate i sta ovo tacno znaci ?
Mozda i ne morate nista da objasnjavate - dovoljno je i ovako. JBG - godine, kriza, frustracije, mama i tata... sve te to stigne jednom...
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam mozda i bez veze napisao da i mene interesuje, zato sto sam odma posle skontao da cu preko faxa da narucim Wavelab iduce godine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Meni ovo treba, ali eto - iskreno - ne zaradjujem dovoljno da mi je 500e stvar za ne razmisljati. Za sada se krpim sa Cubaseom 5, jer kuci radim samo manji deo posla i to onaj sto ga ja zovem "fizikalisanje" - nemam ni tretiran prostor ni bilo sta od toga. Voleo bih da mogu da ustedim tamo gde mogu, pa postavljam pitanje nekome ko je mozda odradio ovako... Izvini jos jednom na reakcijama, istripovao sam se stvarno. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
...............................
Last edited by tomycrosound; 01-07-2014 at 11:59 AM. Reason: netočna tvrdnja, "zajeb". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nabavka nove zvucne | miodragz | Computer Hardware | 16 | 18-08-2012 01:36 AM |
Cubase SX3 & Cubase 5 | LAMPASH | Audio Software | 1 | 08-09-2011 02:40 AM |
Nabavka lampi (Tubes) | Kirdan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 16-11-2008 10:14 AM |
Emulator x nabavka | shigumicu | Audio Software | 40 | 24-04-2005 10:37 PM |
Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 09:10 PM |