|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Do sada nisam koristio tu opciju (kao da je nemam
![]() I sada mi je zatrebala radi "?tednje CPU i RAma kao ?to je i navedeno. ALI kao prvo nisam primjetio da ?tedi Ram Kad zamrznem cc 5 midi (instrument) traka...i dalje pojedini VSTI ne mogu pokrenut kao i prije freeze. ALI najcudnije mi je da wav traka koju on izradi u Freeze mapi kad ju ?eli? kopirat u projekat ona nije shronizirana sa orginalom tj kraća je ??! ?to mi je tu nejasno?? ![]() Hvala
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
I ja sam ovo primetio
Послато са C6603 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Prvi dio mi još nije jasan. ![]() ..naravno da postoji i opcija Export audio Mixdawn..Channel Batch export...isto ..tj elegantnije riješenje..ali mene je interesirala ova opcija. A narocito tvrdnje da oslobodi RAM memoriju za cc30% Što se tiće CPU istina da ga bitno štedi..ali za RAM nisam to primjetio.
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 09-06-2014 at 10:32 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
..vidim da se tema razbuktala
![]() Dakle kod freeze (instruments) treba čekirati "unload instrument when Froze" to štedi ram. I lepo save projeckt i kad ga ponovo otvorim vidim dosta uštede u CPU i Ramu. Dakle bitan je restart Cubase. Kod mene taj postupak ..pali! ![]() Navodno da virtual ram kod Native instruments (Kontakt..Battery ..itd) nema nikakve učinkovitosti ..upravo suprotno bolje odčekirati virtual mem. Ako nekom pomogne ..ja sretan ![]()
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 11-06-2014 at 01:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase pitanje | matija | Audio Software | 18 | 05-07-2012 07:23 AM |
Freeze ili... | "7" | Audio Software | 20 | 12-10-2008 01:30 PM |
Cubase SX pitanje | "7" | Audio Software | 24 | 21-01-2007 10:01 PM |
CUBASE sx 3.0.2 -problemi sa freeze funkcijom | MD | Audio Software | 6 | 22-08-2005 09:53 AM |