|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,dali je moguce nekako da se proveri maticna plca dali ima neku gresku?Jer sve ostalo na svom pc sam prverio i nema nigde greske.Ali dalje mi stalno pc sam se resateri .Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ako t ise resetuje prilikom paljenja pre onog ekrana gde broji memoriju i sl. onda skini kontakte koji dolaze napred na kucistu gde palis i resetujes ... ako je tokom dizanja windowsa moguce da ti je ram memorija negde zeznuta (pretpostavka) ... ako ne onda ides redom , zvucna , graficka i sl. prost sistem eliminacije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Sve sam to vec proveravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ti si rekao da si sve proverio ali ja i dalje mislim da je napajanje(ja imam takvo iskustvo,kada se cpu sam od sebe restartije).probaj da zamenish mesta ram memoriji..nadam se da nisam odmogao..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
U najvecem broju slucajeva razlog za restart je ili napajanje ili RAM memorija (ako sumnjamo na hardver).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Tacno, ali moze biti i do maticne ploce... U svakom slucaju podrzavam predlog da se mora menjati jedna po jedna stvar dok se sistemom eliminacije ne pronadje uzrocnik (nista novo nisam rekao
![]() Last edited by diviner; 30-08-2013 at 09:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Sve sam ja to vec odradio u drugo napajanje ali nista pc radi sta on hoce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
E ostalo je josh nesto,pokushaj da proverish pastu na procesoru,takodje isti simptomi(ako je iscurela preko,pregreva se i restartuje sam od sebe)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Nevreujem da je to paste,jer se to desava kad je cak hladan pc cim sutra dan ga uplaim desi se to isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
U tom slucaju moras potraziti nekog strucnjaka, ko ce to malo podrobnije propustiti kroz sake.... Moze kao sto rekoh da bude i do maticne ploce....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
potrebna maticna ploca za d8b... | producer011 | Computer Hardware | 8 | 25-02-2013 06:17 PM |
Maticna, Chipset za TC Twin Impact | Mogli | Computer Hardware | 11 | 22-07-2012 09:54 AM |
ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po | -neshapesha- | Promocija radova | 39 | 01-02-2007 02:03 PM |
pitanje: Maticna za audio | pike | Computer Hardware | 0 | 10-09-2006 12:21 AM |