|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,interesuje me dali neko imao izkustva planiram da ga kupim?Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Cuo sam da je dobar za drums , snare .. ne znam za koju svrhu hoces ? dali kao glavni reverb procesor ili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
I ja sam cuo da je dobar za drums.Usvtari neznam sta bi se moglo drugu uzeti mesto tsr 1 :hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Pa znas moje razmisljanje, da sam danas pazario relab lx480 complete , jeste skuplji, na popustu 399$ , ali po meni to je best buy, imam skoro sve reverbe, vss3,nonlin,dvr2,emt140,emt250, cak i hardver pcm96 , ali posebno sam odusevljen ovim relab proizvodom ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Odlicno zvuci nema sta tu da se prica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
@ivan
kako si se snasao sa ilok2 ? jel sve ok ili si imao situaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
Sve je ok sad, nema nikakvih problema , radi ok novi ilok manager, i dosta je jednostavno, sve na sistemu drag&drop ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Relab je zaista dobar. Radio ga je isti lik koji je radio algoritam za SSL Duende X-Verb
Ivane, kako zvuce ostali algoritmi na Relabu ? (probao sam samo random Hall na Lite verziji) Nocni, Lexicon PCM Native Vintage Plate ti je jos jedna od solucija za drums ![]() (Dobar i za sintove) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
I moj ilock 2 radi kao sat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]()
sa complete verzijom portovani su svi algoritmi 480ice ..
- Random Hall - Hall - Room / Plate - Random Ambience - Twin Delays Sve je doterano kako treba, sve radi kako treba pc&mac .. uradili su odlican posao .. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dali je neko od vas odradio svoj muzicki spot sam? | saki | Video editing (produkcija) | 30 | 19-12-2018 12:54 PM |
Dali ima neko upustvo kako da se podesi win 7 za audiprodukciju? | Nocni-Ekspres | Computer Hardware | 6 | 04-09-2013 12:06 PM |
Dali ima neko ko se bavi odrzavanje web stranice? | saki | Kupujem/trazim | 0 | 29-06-2012 08:51 AM |
dali neko rad i sa melodyne2 | saki | Tutorijali | 11 | 21-02-2011 06:42 PM |
Dali neko koristi pro tools 8 | saki | Audio Software | 10 | 15-03-2010 09:42 PM |