|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zvu?na mi se ?e??e zna sru?iti...instaliravao sam ponovno itd...no mislim da je problem u tome kak sam je skop?ao...ikakvo saznanje o osnovama kop?anja kompjutora i kartice i popratnih sadr?aja...predpoja?ala, gitarskih poja?ala (npr.kad mi netko pozvoni...nigdje veze...na vrata, kartica out...vjerovatno joj smeta ?to su na istoj fazi ili sl. da li mogu biti u istom produ?nom komp i zvu?na...ako ne kakva je najbolja varijanta, da li smiju biti na istoj fazi...itd) PLEASE HELP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Prebacio sam ovaj post, ovo je bolje mesto za ovu temu,
uzgred, moze malo detaljnije i jasnije, sta je u stvari problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
zna? ?ta mi se de?ava...kartica mi se sru?i...kako...naprimjer imam fri?ider par metara od nje...ponekad, ponavljam , ponekad mi se sru?i kad se u frid?u upali ili ugasi termostat... onda tako?er,ponekad, ne uvijek, mi se sru?i kad upalim poja?alo...lampa? Fender HotRod... imam tako?er ventilator za izbacivanje dima koji je prije isto znao u?estvovat u ru?enju, al u zadnje vrijeme ne... mislio sam da je ?to su na istoj fazi i sl. pa sam za kompjutor doveo posebno elektroinstalacije, direktno sa automatskih osigura?a...again... stvarno mi nejasno, da li ne?to u njoj ima neki k*** da joj onemogu?ava normalan rad ili jednostavno je spir?ena... ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
mnogo si pametan. Molim te da se suzdržiš, ako već ne možeš nekom pomoći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
samo da se nadovezem- problem ti je u napajanju kompa ili firewire izlazu.sad neznam dal koristis integriranu ili pci-pci(e) firewire karticu. fora je da firewire izlaz nedaje dovoljnu amperazu za tu tvoju karticu. 100% ces rijesit problem zamjenom napajanja kompa.ili firewire karte.(zamijeni oboje) ljudi inace grijese (napajanje je naj bitniji faktor za stabilno racunalo,i za njega treba odvoiti najmanje 100e pogotovo ako se radi o audio produkciji. potrebno je Gold Certified napajanje. jeftino napajanje lose ili uopce ne filtrira smetnje iz mreze i napon mu konstantno varira i to je lose...... a mozes probat i sa ups-om.. Last edited by tajsam; 21-11-2012 at 01:15 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() a Gold Certified ne znaci samo efikasnost. Last edited by tajsam; 21-11-2012 at 12:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ja mislim da je to switch napajanje profire-a problem.I nas zna da stuca povremeno zbog sumova u naponu,konretno klima kad se pali i gasi,profire je uvek otpozdravi na neki nacin,nekad krckanjem,nekad blinkanje svih lampica na njoj.Neko je spominjao na forumu upgrade napajanja za nju...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Profire 2626 fw problem?! pomoc | BlasterMaster | Computer Hardware | 36 | 12-03-2012 04:06 PM |
profire 2626 | zoivanmo | Computer Hardware | 5 | 28-09-2011 04:24 PM |