![]() |
problem sa PROFIRE 2626
Zvu?na mi se ?e??e zna sru?iti...instaliravao sam ponovno itd...no mislim da je problem u tome kak sam je skop?ao...ikakvo saznanje o osnovama kop?anja kompjutora i kartice i popratnih sadr?aja...predpoja?ala, gitarskih poja?ala (npr.kad mi netko pozvoni...nigdje veze...na vrata, kartica out...vjerovatno joj smeta ?to su na istoj fazi ili sl. da li mogu biti u istom produ?nom komp i zvu?na...ako ne kakva je najbolja varijanta, da li smiju biti na istoj fazi...itd) PLEASE HELP :)
|
Re: problem sa PROFIRE 2626
Prebacio sam ovaj post, ovo je bolje mesto za ovu temu,
uzgred, moze malo detaljnije i jasnije, sta je u stvari problem? |
zna? ?ta mi se de?ava...kartica mi se sru?i...kako...naprimjer imam fri?ider par metara od nje...ponekad, ponavljam , ponekad mi se sru?i kad se u frid?u upali ili ugasi termostat... onda tako?er,ponekad, ne uvijek, mi se sru?i kad upalim poja?alo...lampa? Fender HotRod... imam tako?er ventilator za izbacivanje dima koji je prije isto znao u?estvovat u ru?enju, al u zadnje vrijeme ne... mislio sam da je ?to su na istoj fazi i sl. pa sam za kompjutor doveo posebno elektroinstalacije, direktno sa automatskih osigura?a...again... stvarno mi nejasno, da li ne?to u njoj ima neki k*** da joj onemogu?ava normalan rad ili jednostavno je spir?ena... ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
samo da se nadovezem- problem ti je u napajanju kompa ili firewire izlazu.sad neznam dal koristis integriranu ili pci-pci(e) firewire karticu. fora je da firewire izlaz nedaje dovoljnu amperazu za tu tvoju karticu. 100% ces rijesit problem zamjenom napajanja kompa.ili firewire karte.(zamijeni oboje) ljudi inace grijese (napajanje je naj bitniji faktor za stabilno racunalo,i za njega treba odvoiti najmanje 100e pogotovo ako se radi o audio produkciji. potrebno je Gold Certified napajanje. jeftino napajanje lose ili uopce ne filtrira smetnje iz mreze i napon mu konstantno varira i to je lose...... a mozes probat i sa ups-om.. |
Quote:
|
Quote:
a Gold Certified ne znaci samo efikasnost. |
Ja mislim da je to switch napajanje profire-a problem.I nas zna da stuca povremeno zbog sumova u naponu,konretno klima kad se pali i gasi,profire je uvek otpozdravi na neki nacin,nekad krckanjem,nekad blinkanje svih lampica na njoj.Neko je spominjao na forumu upgrade napajanja za nju...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54 PM. |