|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Naime, prilično su te?ki. Okvir je od medijapana koji je te?ak, a unutra je 10cm steprock C vune, koja je takodjer vrlo te?ka.
Jedan od zidova je pregradni, 15ak cm, pa me i to, čini mi se ograničava. Uglavnom, prvotna ideja bila mi je koristiti nekakve L profile, kao za police, pa ih montirati po dva s gornje i donje strane panela, no ne bih se usudio bez dodatnog oslonca za panel na podu. Sistem s vje?alicama po meni ne dolazi u obzir. Na kraju mi se vje?anje sa stropa čini najsigurnija varijanta. Imate li prijedloge? Be?tije su ful te?ke. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
koliko je to teško - 30kg max? To bi trebalo da bez frke možeš da umontiraš onim velikim šrafovima što idu na tiplove. NE zaboravi da neretko police sa knjigama teže više desetina kilograma a da su redom kačene na L profile i slično. Ako ti je baš frka, slobodno ih okači kukicama na plafon, takođe sa tiplovima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da, rekao bih oko 30kg. na vanjski zid ne sumnjam uopće, ali taj pregradni...
nekako sam najbli?i postavljanju panela na noge ili vje?anju sa stropa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
nije 30kg mnogo. to je njemu svakako vertikalno opterećenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vuna za DIY panele | Mr. P | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 21-03-2013 10:36 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |