|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo, drugari, 2000. post.
Jos od osnovne skole ( jos je Platon rekao da...) kad sam bezao sa nastave ( u to drevno doba je to bilo zesca frka) i odlazio u Kosovsku u prostorije da sviram (sad je tamo Berar) pa do dan danas, muzika je bila ta koja me nikad nije izdala, koja je uvek pruzila toplo krilo i utehu, bez obzira koliko mi se zivot radovao ili izivljavao nada mnom... Do dana danasnjeg me drzi ljubav prema dobrom zvuku i sve sto sam napisao ovde je samo u toj funkciji, i ako se kome zamerih ili rekoh nesto sto se cini da je zustro, imao sam bolje namere, iskrene prema zvuku i tako ce biti i u buduce, vec me znaju ovde...! Sve sto znam, uvek cu bezrezervno podeliti sa Vama, slobodno uvek pitajte, a ja se uvek obavezujem da cu se truditi da naucim jos vise i vise, da bih bio sigurniji u to sto Vam pricam...! Hvala svima jos jednom ,ovaj forum postoji da znanje i kvalitet muzike na ovom prostoru podignemo na nivo koji zasluzuje, jer ,ubedjen sam, ovde je imperativ dobra emocija, dobra pesma, ono zrno covecnosti, ljubavi, koja cuci u svima i to je upravo ono sto treba da je "brend" muzike ovih prostora a svi zajedno imamo obavezu da to negujemo i uzdizemo na pijedestal koji treba da je prepoznatljiv i autentican za svaki kutak naseg prostora! Ovde se overall desava dobar zvuk, budite sigurni u to, poklanja mu se izuzetna paznja, koliko god se mi uvek osecali inferiorno u odnosu na neke svetske trendove, verujte, mogu samo da nam zavide! Imamo cast da se nalazimo na malom prostoru, koji zauzima znacajno mesto u svetskoj muzici, i to treba negovati, to treba da nam je kredo! Hvala svima jos jednom , i dobru srecu Vam zeli Big Bockie! EDIT: Evo , prozvace me cika Arthur,verovtno, ![]() ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-10-2011 at 11:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Čestitam
![]() Jo? na hiljade postova da nam ostavi?, gdje zapne gnjavićemo te ![]() ?iv i zdrav uvijek bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Tek sad pochinje da se broji
![]() Prochitao sam dosta korisnog iz tvojih postova, nadam se da se sad necesh uobraziti s godinama ![]() (godinama = postovima) Chestitam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
2000 ne bilo kakvih postova,čestitam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]()
Čestitam jubilej
![]() Quote:
![]() Pun pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jednom od najkompletnijih ljudi na forumu - cestitam ovaj jubilej !!!
Hvala na mnogim korisnim/iskusnim/duhovitim postovima i opaskama,na znanju koje nesebicno dijelis Bockie,ZIVIO ! Pa jos makar dva puta ovoliko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Mozda sam i kompletniji nego sto bi trebalo, bar jedno 7-8 kila "zive vage"...
![]() ![]() ![]() ...ali veliko hvala, od srca, cika AudioStorm...!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mac-mini | pleon | Computer Hardware | 4 | 17-10-2011 04:23 PM |
M box 2 mini | saleizkraja | Kupujem/trazim | 0 | 08-03-2011 10:42 PM |
mini XLR | predrag7 | Computer Hardware | 7 | 16-10-2008 09:23 PM |