![]() |
Mini jubilej...
Evo, drugari, 2000. post.
Jos od osnovne skole ( jos je Platon rekao da...) kad sam bezao sa nastave ( u to drevno doba je to bilo zesca frka) i odlazio u Kosovsku u prostorije da sviram (sad je tamo Berar) pa do dan danas, muzika je bila ta koja me nikad nije izdala, koja je uvek pruzila toplo krilo i utehu, bez obzira koliko mi se zivot radovao ili izivljavao nada mnom... Do dana danasnjeg me drzi ljubav prema dobrom zvuku i sve sto sam napisao ovde je samo u toj funkciji, i ako se kome zamerih ili rekoh nesto sto se cini da je zustro, imao sam bolje namere, iskrene prema zvuku i tako ce biti i u buduce, vec me znaju ovde...! Sve sto znam, uvek cu bezrezervno podeliti sa Vama, slobodno uvek pitajte, a ja se uvek obavezujem da cu se truditi da naucim jos vise i vise, da bih bio sigurniji u to sto Vam pricam...! Hvala svima jos jednom ,ovaj forum postoji da znanje i kvalitet muzike na ovom prostoru podignemo na nivo koji zasluzuje, jer ,ubedjen sam, ovde je imperativ dobra emocija, dobra pesma, ono zrno covecnosti, ljubavi, koja cuci u svima i to je upravo ono sto treba da je "brend" muzike ovih prostora a svi zajedno imamo obavezu da to negujemo i uzdizemo na pijedestal koji treba da je prepoznatljiv i autentican za svaki kutak naseg prostora! Ovde se overall desava dobar zvuk, budite sigurni u to, poklanja mu se izuzetna paznja, koliko god se mi uvek osecali inferiorno u odnosu na neke svetske trendove, verujte, mogu samo da nam zavide! Imamo cast da se nalazimo na malom prostoru, koji zauzima znacajno mesto u svetskoj muzici, i to treba negovati, to treba da nam je kredo! Hvala svima jos jednom , i dobru srecu Vam zeli Big Bockie! EDIT: Evo , prozvace me cika Arthur,verovtno, :D ali uzeo sam sebi za pravo da Vam nesto "at hoc" otpevam...:~)))) :wink: |
Re: Mini jubilej...
Čestitam :) !
Jo? na hiljade postova da nam ostavi?, gdje zapne gnjavićemo te :). ?iv i zdrav uvijek bio :beer: |
Tek sad pochinje da se broji ;)
Prochitao sam dosta korisnog iz tvojih postova, nadam se da se sad necesh uobraziti s godinama ;) (godinama = postovima) Chestitam! :) |
2000 ne bilo kakvih postova,čestitam.
|
Čestitam jubilej :)
Quote:
Pun pozdrav, Vasa |
Jednom od najkompletnijih ljudi na forumu - cestitam ovaj jubilej !!!
Hvala na mnogim korisnim/iskusnim/duhovitim postovima i opaskama,na znanju koje nesebicno dijelis Bockie,ZIVIO ! Pa jos makar dva puta ovoliko :wink: :harmonikas::trchi::drums::beer::drunk: |
Mozda sam i kompletniji nego sto bi trebalo, bar jedno 7-8 kila "zive vage"...:D:D:D...
...ali veliko hvala, od srca, cika AudioStorm...! |
All times are GMT +1. The time now is 08:10 AM. |