|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Caos narode!
rekoh kad imam, sto da ne isprobam...posle da se kajem sto zivim u neznanju haha ![]() idemo: MAC Leopard, ruDAW, poslednja verzija istog, najaktuelniji drajveri itd sa RME-AUDIO.COM websajta aaaaali nikako nece da se aktivira FF UC? Zna li neko u cemu je problem? Nikakav ERROR nista...samo jednostavno nece. Mogu da je aktiviram u System Preferences ali nikako ne mogu da dobijem ZVUK... ![]() Divajneru, ol ajz on ju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ako sam dobro procitao, ovo je vec odavno poznat problem sa mac-om i RMEom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Izvinjavam se sto upadam, jer to retko radim, ali ja sam radio na vise Mac-ova sa RME FF800 i FF400 i ni jednom u zadnih 5 godina nisam imao ni jedan problem. Ovog trena (od pre nekoliko dana) imam instalirane poslednje drajvere za FireFace 800 i takodje nema problema... Ako ne izbacuje nikakav ERROR i ako se uredjaj vidi u Mac Preferences-u, mozda je u RME mixeru mutiran output??? Ovo nije problem, ali me je jedan poznanik pre 3 sedmice zamolio da resim njegov problem, te sam sada naveo resenje tog problema. Izvinjavam se, ako sam nesto besmisleno napisao, ali je istina. U njegovom slucaju, trebalo je procackati po RME mikseru i stvar je bila resena. Veliki pozdrav.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
hvala na odgovoru. u pitanju je UC kartica.
Hvala i na drugom odgovoru, problem je u tome da kad startujem UC mixer, on se izgubi ili ne mogu da ga podignem iz DOCKa...znaci bilo sta da radim sa software-om, vidim da je aktivno to itd ali ne mogu nista da radim sa njim. Takodje kad aktiviran RME Interfejs u SOUND Settingsu ne mogu da pomeram VOLUME BAR...i kad krenem da pokrenem onaj flash update tool za mac meni stoji da nemam prave drivere za RME na mac-u...nije mi jasno sta jos mogu da uradim da bi sve bilo oke? Unapred zahvalan! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Upravo tako, meni je Fireface 800 jedini uredjaj koji je funkcionisao na svim sistemima (OSX 10.6 i 10.7 cim su izasli, Windows 7, XP, itd...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
a dobro, drago mi je da nikad niste imali problema sa RMEom, voleo bih da sam podelio to iskustvo sa vama ali nazalost nije bas tako u mom slucaju
![]() dakle, startujem USB settings ili MIXER ili bilo sta IKONA SE POJAVI U DOCKu na SEKUNDU i onda sama NESTANE..to je to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Zona sumraka
![]()
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Evo sad vidjeh temu!
http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.php?id=6717 Da li je to ovakav problem? Last edited by diviner; 23-07-2011 at 11:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW PRO popust | diviner | Obavestenja | 0 | 18-11-2009 08:12 PM |
ruDAW ONE | dlukace | Computer Hardware | 2 | 10-01-2009 08:15 PM |
ruDAW XTM (OSX i WIN) | diviner | Obavestenja | 55 | 13-10-2008 12:35 PM |