|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zanosim se idejom da koristim zvuk gitare koji sam napravio na kompu za zivo izvodjenje,samo sta je problem u lancu imam wah wah,pa bi isao lap top,pa zvuk iz lap topa u dilej,a iz dileja u pojacalo,a jos bolje bi bilo direkt u mikser.
Kako ovo izvesti sto bolje,jel neko radio nesto slicno? I da nemojte da mi predlazete da to uradim pomocu pedala jer ne mogu da dobijem taj zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
zvučna karta sa linijskim ulazima ti treba, jedan di-box i jedan reamp box.. lanac ide - gitara - wahwah - dibox- kompjuter- reamp - delay- direkt box za front mixer. Pod uslovom da ti je na kompu amp+kabinet simulacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Znao sam da nece biti jednostavno.Hvala.(neznam kako da ukljucim/aktiviram thanks)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
samo klikni na "'hvala' dugme" u postu za koji se zahvaljujes i to je to
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 12-02-2011 at 12:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Taj di box posle waha naravno ne treba ukoliko audio interface ima instrument input. Kako dobiti bolji/cistiji signal direkt preko instrument inputa ili di box pa audio interface? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
dobar dibox je uglavnom značajno superiorniji od većine hi-z inputa na customer-grade karticama. I svakako da wah utiče, ali isto bi ti tako uticao i na pojačalo koje bi vezivao umesto kompjutera. Zato se i igramo sa dibox-reamp box situacijom, da bi simulirali da je komp samo još jedna sprava u gitarskom nizu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako da izvedem ovaj efekat? | Lag | Tutorijali | 7 | 03-10-2009 03:17 PM |
kako da izvedem ovaj efekat? | Flamez | Tutorijali | 14 | 26-09-2009 12:21 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |