|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ^^ zar nije divan! ![]() ovako iz prve ruke radi dosta stabilnije po meni od 5. Nisam isprobao sve funkcije ali ovo sa bojama je genijalno sranje. Pogovotu sto su i Wave kanali podeljeni po bojama (sto cini mi se nije bilo moguce u ranijim verzijama? sto se dizajna tice sve izgleda modernije, lepse, elegantnije ![]() eto, cisto da vam napravim zazubice ![]() salim se al se odusevih ovako na prvi pogled pa reko da podelim sa vama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
ma otkrij nam tajnu za te Neve plugove? jesu u paketu ili ne?
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ako mislis na Rupert Neve, nisu..pitao sam ih vec na phonu i kazu da su ih TEK najavili ali rekli su mi da nije bilo kao price da ih ubace u Cubase 6ici..
mada, ja imam Neve paket na UAD-u pa sad ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
cestitam! da te sluzi 100 god.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Mmm...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Koji Design?
![]() Tipično Nemačka ideologija, da bi znao da je novi model, mora? da pogleda? u User Manual. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
bre sta znam, meni se svidja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kao da čitam recenziju nove kolekcije Chanela- jesen/zima 2011 ![]() Ma glavno da su stavili boje koje su IN, i da su pratili modne trendove i da sve izgleda ljepše ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
nemojte biti zajedljivi nego ko želi da da realan komentar, nek pročita prvo "what's new" sekciju, i dobiće kudikamo realniju poziciju za ocenu.Ja lično, se teška srca suzdržavam da ga ne naručim, i to definitivno nije do boja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ma pusti Arthure, vidis da me je surfer bas onako povredio njegovih komentarom. Nisam mogao 2 sata da se smirim.
![]() Neces se pokajati zaista. Em sto je sve nekako stabilnije em nekako mnogo brze radi. I definitivno nisu previse baljezgali u ovim recenzijama nego je stvarno tako je kako je. A Surferu da je prijatnije da se radi u ovakvim bojama JESTE, bez zajebancije..meni vise prija ocima i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Stigo' stojadin ! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 27-02-2008 09:11 PM |
Stigo Powercoreeeee | loomen | DSP forum | 8 | 15-09-2007 07:56 PM |
Stigo CS-15 !!!! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 190 | 22-08-2007 07:34 AM |
stigo mi luna2 | saki | DSP forum | 20 | 02-11-2005 10:33 PM |