![]() |
Screenshot - Cubase 6 KONACNO STIGO! :)
http://img710.imageshack.us/img710/2...jubejs6.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us ^^ zar nije divan! :) ovako iz prve ruke radi dosta stabilnije po meni od 5. Nisam isprobao sve funkcije ali ovo sa bojama je genijalno sranje. Pogovotu sto su i Wave kanali podeljeni po bojama (sto cini mi se nije bilo moguce u ranijim verzijama? sto se dizajna tice sve izgleda modernije, lepse, elegantnije :) eto, cisto da vam napravim zazubice :rotfl: salim se al se odusevih ovako na prvi pogled pa reko da podelim sa vama :) |
Re: Screenshot - Cubase 6 KONACNO STIGO! :)
ma otkrij nam tajnu za te Neve plugove? jesu u paketu ili ne?
|
ako mislis na Rupert Neve, nisu..pitao sam ih vec na phonu i kazu da su ih TEK najavili ali rekli su mi da nije bilo kao price da ih ubace u Cubase 6ici..
mada, ja imam Neve paket na UAD-u pa sad ono :da: |
cestitam! da te sluzi 100 god. :)
|
Mmm... :)
|
Quote:
Tipično Nemačka ideologija, da bi znao da je novi model, mora? da pogleda? u User Manual. :) |
bre sta znam, meni se svidja :D
|
Quote:
Kao da čitam recenziju nove kolekcije Chanela- jesen/zima 2011:banghead: Ma glavno da su stavili boje koje su IN, i da su pratili modne trendove i da sve izgleda ljepše:):rolleyes: |
nemojte biti zajedljivi nego ko želi da da realan komentar, nek pročita prvo "what's new" sekciju, i dobiće kudikamo realniju poziciju za ocenu.Ja lično, se teška srca suzdržavam da ga ne naručim, i to definitivno nije do boja.
|
ma pusti Arthure, vidis da me je surfer bas onako povredio njegovih komentarom. Nisam mogao 2 sata da se smirim. :D
Neces se pokajati zaista. Em sto je sve nekako stabilnije em nekako mnogo brze radi. I definitivno nisu previse baljezgali u ovim recenzijama nego je stvarno tako je kako je. A Surferu da je prijatnije da se radi u ovakvim bojama JESTE, bez zajebancije..meni vise prija ocima i to je to:da: |
All times are GMT +1. The time now is 05:59 AM. |