|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ljudi, imam jedan cudan problem, nadam se da je banalan. Kad otvorim neki VST instrument, njegov prozor ode mi gore levo, van domasaja misa. Posto su mi monitori na maksimalnoj rezoluciji, ne postoji nacin da je povecam pa da vratim prozor unutar programa. OS je Windows 7 64bit. Ima li neko ideju kako ovo da resim? Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
proveri dal ti možda nije ostao nekako uključen multi-screen view u samom w7 desktop settingu. Ako jeste, ugasi ga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
e, pa onda lepo disabluj jedan ekran, pa mislim da će ti se i taj svući negde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni je ortak Jan sa foruma instalirao dasktop fussion (software) i sredio je sve a imao sam i ja tih sranja kad sam pokrenuo projekte sa starog kompa na ovoj masini itd..pokusaj to? a mozda se i Jan javi pa objasni sta i kako
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Evo jednog, ne bas sjajnog resenja, ali dok ne nadjemo pravo, dobro je i ovo. Kad otvoris vst instrument ili plugin koji je pobegao gore levo (ne moze da se spusti nikako), otvori jos jedan isti takav instrument i on ce sigurno biti na drugoj (verovatno normalnijoj) poziciji. Onda obrisi taj prvi i eto resenja
![]() Last edited by Sky Surfer; 20-01-2011 at 08:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali neka fora ima sa tim Desktop fusion-om kad je instaliran, selektiras u Windows u cubase-u koji ti je prozor pobego i postoji neka precica, zaboravio sam koja i odma ti vraca taj prozor na prvi monitor...Tako nekako bese:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem oko cubase 5.1 | saki | Audio Software | 0 | 11-08-2010 12:49 PM |
Cubase SX3 Problem | Pavell | Audio Software | 4 | 11-04-2010 07:38 PM |
Problem sa grafikom-secka Nuendo | 66musicman | Audio Software | 11 | 18-12-2008 04:06 AM |
Cubase SX problem! | "7" | Audio Software | 12 | 03-12-2006 10:30 PM |
Cubase SX problem | blags | Audio Software | 4 | 18-08-2005 12:16 PM |