|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Trenutno u racunaru imam TC Power core sa ragistrovanim MD3 mastering plug in-om. Zanima me da li ta registracija ostaje aktivirana ukoliko Tc Power core prebacim u neki drugi racunar? Zapravo da li se registracija plug in-ova za TC vezuje za samu procesorsku kartu ili za racunar u kome se ona nalazi?
Unapred se izvinjavam ukoliko je ovakvo pitanje bilo postavljeno i ukoliko odgovor na ovo pitanje postoji negde na TC sajtu, ali ja nisam uspeo to da pronadjem. Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Kupljeni pluginovi se vezuju za hardware .. i kada promenis racunar, moras ponovo ubaciti licencu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Uhh, moze li se na mom racunaru negde procitati ta licenca. S obzirom da sam licencu dobio kao e-mail, koji je greskom obrisan, a na My account na TC sajtu ne mogu da se ulogujem, jer ne prihvata moju lozinku, a ne salju mi novu, ili je mozda salju na e-mail sa starom ekstenzijom, verujem da cu tesko moci da ponovo aktiviram neke Plug inove. Ima li neko resenje? Pomoc. Hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Nazalost mislim da nema drugog nacina .. Mozda da probas da ih direktno konaktiras na mail.. support na tcsupport.tc , ali tesko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na svim ovim informacijama. Boricu se.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sam neki zip file: PowerCore, pa neki broj, pa tackica, pa zip od 49,107KB. Kada raspakujem taj file pokrece se instalacija za MD3 Mastering plug in. S obzirom da vec imam instaliran MD3 Masteringj plug in, nudi mi mogucnost: Remove ili Repair. Predpostavljam da bi taj mali programcic instalirao licencu, pod uslovom da ona vec nije instalirana. Pitam iskusne da li se licenca tako ubacuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Pronasao sam i jedan file od 1KB sa ikonicom TC-ja, a zove se: neki broj_MD3_Multiband_Dynamics_Full_21.pocolicense. Da li je to file koji treba odabrati u Powercore-ovom panelu za Add License?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
To bi trebalo da je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mac Pro 12 Core | Bitch | Computer Hardware | 44 | 09-09-2010 01:18 PM |
Potrebna verzija 2.2 za TC Power Core. Hitno! | DSP forum | 8 | 13-12-2008 11:41 AM | |
8 core Mac Pro | Moritz | Computer Hardware | 2 | 05-04-2007 08:59 PM |
Core Duo... | DADDY Z | Computer Hardware | 7 | 21-01-2007 07:10 AM |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |