|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jucer mi je stigla nova E-MU 0202 USB zvucna kartica, i prvo skuzim da mi nedostaje instalacijski cd unutra kad sam otvorio paket. Reko ok, nema veze sigurno ima na e-mu sajtu driveri za download. Odem tamo skinem drivere, instaliram uz dosta poteskoca (kao da se cijeli komp smrzava kod instalacije), i sve je ok zasad.
Control panel od EMU 0202 uredno prepoznaje karticu, ja u windowsima XP postavljam karticu kao glavnu, i nakon restarta u biosu disejblam onboart zvucnu. E sad problem je u tome, ?to svaki put kad ja restartam komp emu 0202 ne moze biti detektiran od svog control panela. Sad tu dolazi ono sto me zbunjuje, a to je onaj knob za headphone kojim se ujedno i pali i gasi uređaj (kolko sam ja skuzio). Ne znam koja je njegova funkcija sto se tice paljenja i ga?enja uređaja, tj kada ga koristiti. Imam osjecaj da se nakon restarta windowsa sve poremeti sa usb driverima ove zvucne, ali nisam siguran u cemu je problem. WinXP na kojima trenutno radim, su fri?ko instalirani prije 5 dana, tako da nisam siguran da je u njima problema. MOLIM vas ljudi(pogotovo vlasnici ove serije EMU-a) da mi ka?ete ?to da napravim, kako bi nakon svakog paljenja računala kartica bila odmah prepoznata, jer zasad mi se to cini nemoguca misija. Ispričavam se na dugom postu ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Hmm i meni prijavi gresku patchmix (emu1212m) tokom paljenja da nemam ni jedan emu hardware instaliran, ali samo kliknem ok i sve sljaka bez problema.. Jel mozes da koristis karticu normalno ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
upalim komp i control panel od kartice javi da nije nasao niti jedan uređaj, nakon toga ja 2 puta upalim i ugasim (malo brze) karticu na knob-u i vidi čuda sad je prepoznaje... znaci treba je par puta upaliti ugasiti na brzinu u windowsima i onda je sve ok, iako mi se ni to ne svida bas jer bi trebalo sve raditi normalno i bez toga. sto bi moglo biti uzrok tome ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
bolje brze probaj kod nekog drugog to, pa salji na popravku ako se isto desava
![]() e: jesi probao da menjas usb portove ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A koliko sam uspio pronaci ne netu, ista stvar se desava vec odavno mnogim korisnicima, a nekog pametnog rjesenja zasad nema. U zamjenu sam uzeo M-Audio Fast Track Pro, pa cemo vidjeti kako ona radi. Nadam se da nece biti problema sa driverima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKG D40S & E-MU 0202 USB => Ima Suma - Nema Suma | jox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 21-06-2009 06:42 PM |
E-mu 0202 Usb,Pomoc,Utisak... | Riccolo | Computer Hardware | 41 | 29-01-2009 08:25 AM |