|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo ljudi posto sam nedavno postao ponosni vlasnik gore navedenog plugin-a,ne mogu a da ne podijelim s vama odusevljenje.Mislim da je ovo najbolje potrosenih 120e ikada(80e Nebula,40e alexb clcpro).Znam da se ovo ne moze usporediti sa hardverom,ali ja(kao i mnogi drugi na forumu)stvarno nemam novaca za neke ozbiljnije sprave.Evo zato usporedba sa Uad-om,waves-om i ostalim stvarima dostupnim nama obicnim smrtnicima.
- AlexB Q73-PRO vs UAD1073 - AlexB MWQ-PRO vs UAD88RS - AlexB VBQ-PRO vs Waves API550A - AlexB CLQ-PRO vs Waves SSL4000E channel strip eq - AlexB TLQ-PRO vs Softube Active Equalizer - Original Drum Loop http://redirectingat.com/?id=690X129...s-softube.html uzivajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
acusticaudio nebula 3 pro | liman021 | Audio Software | 0 | 07-05-2009 07:28 PM |
Acustica Audio Nebula 2 | kejkz | Audio Software | 28 | 09-06-2008 04:41 PM |