|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ej ljudi.. od malena se lozim na sax.. i sad neshto razmishljam o kupovini nekog ok saxa.. treba mi jelte prvo za vezbu ali mozda i za svirku ako budem uspeo da se sporazumem sa instrumentom..
![]() imate li neku ideju? ja sam video yamahin yas23.. hvaljen je i jeftin je prilichno.. i da, shta mislite? alto ili tenor? ne mogu da presecem.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaa... ovo i mene jaaaako zanima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
pa kad bi se neko javio bilo bi super..meni ce sutra drugar da donese na probu alto neki.. 500 eura koshta.. uglavnom sve shto vidim u mitrosu je oko 500 eura.. a taj yas23 sam video negde da je oko 300 eura i veoma je hvaljen.. kao da zvuchi kao neki od 900.. :/ na mitrosovom sajtu naravno ne pishe cena.. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
u jebote, ja procito topic "pocetnicki sex"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
svako vidi ono shto hoce..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Uh matori, i meni je ovo velika zelja
![]() ![]() http://www.amazon.com/Selmer-AS701-P...ref=pd_cp_MI_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
dada.. selmeri su najjachi saksofoni.. iskreno bih pre uzeo jamahu.. kapiram da je realnija cena..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ako uzmes nesto - javi
![]() ![]() Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
uhh,.. idem odmah posle praznika u mitros da im vidim yamahe.. mada patka, shta mi vredi kad ne znam nishta o instrumentu.. jedino da gladim bradu i klimam glavom onako doktorski kad nemaju pojma shta ti je.. :/
samo josh da se odluchim tenor ili alto.. nekako mi sve vishe vuche na tenor.. ![]() edit: evo ga selmera u mitrosu: http://www.mitros-music.com/cat/1200...elmer_Prelude/ btw valja li artist sakseve? kapiram da ne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
S nijednim yamahinim modelom ne mozes fulat, ti pocetnicki modeli (23,32) su sasvim dobri instrumenti...Lozenje na Selmer ti u startu nema smisla bar dok ne ovladas donekle instrumentom...Ak te jos sta zanima pitaj...
![]() ...e i pazi ako uzimas polovni jer tu zna bit svega...u princpu ti je bolje kupiti novu yamahu pa makar i najjeftiniji model Sad sam tek vidio, ovo je americki Selmer koji nema veze sa francuskim (ciji su modeli legendarni). Francuske Selmere necete naci ispod 1500E Last edited by Maiv; 29-12-2009 at 07:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicki problemi na korgu pa80? | sadux | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 25-05-2013 10:08 PM |