Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-03-2010, 05:00 AM   #1
thebadartist
Junior Member

Default Kako je netbook prosvirao...

Poz svima. Ja sam bassista/vokal benda iz Novog Sada poznatog po imenu Slaptrap. Skontah da bi bilo zanimljivo da podelim svoje iskustvo sa audio softverom sa ekipom na forumu (koji pratim redovno, dosad evo kao nemi posmatrach).

Ok,prvo - reklama

[Reklama on]

www.popboks.com/silos - registrujte se i skinite besplatno maksi singl Slaptrapa - Prokrastinacija. Sa sve remiksima i ostalim chudima... necu previse da reklamiram, to je ipak usputna stvar na ovakvom forumu.

[Reklama off.]

Elem, ja sam u nekom momentu pre jedno 2 godine ili tako nesto kupio Asus EEEPC 4G. Onako, jer sam geek valjda Onda sam skontao da mala svinja moze komotno da tera Cubase SX3, pa sam nabacio Behringerov UMX25 midi kontroler i rezultat je taj synth koji se cuje na singlu, u Prokrastinaciji. Potpuno sam odushevljen kako taj mali ubogi komp tera to sve. Sviram ga redovno uzivo, nakachim skalameriju negde u struju i nabacim neki zvuk i tu mi je, kad mi dodje da napravim neku instant buku u nekom brejku gde mogu da iskuliram sa basom. Chak sam jednom i nasnimio neku deonicu usred nekog jamminga uzivo i pustio na loop, quantisajzovao real time i uopste me nije izdao!

Imam i pitanje - naime, posto sam se toliko odusevio sa cinjenicom da mogu da sviram Mooga i ko zna shta sve ne za manje od 200 evra, sad sam odlucio da napravim najminijaturniji setup koji laptop+midi kontroler+sto mogu da imaju. Trenutno razmisljam da nabavim ceo korgNano, al nesto mi se cini da je ona klavijatura totalni trash. Sve u svemu - predlozi dobrodosli.
thebadartist is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2010, 09:11 AM   #2
kejkz
banned

Default Re: Kako je netbook prosvirao...

Quote:
Originally Posted by thebadartist View Post
Imam i pitanje - naime, posto sam se toliko odusevio sa cinjenicom da mogu da sviram Mooga i ko zna shta sve ne za manje od 200 evra, sad sam odlucio da napravim najminijaturniji setup koji laptop+midi kontroler+sto mogu da imaju. Trenutno razmisljam da nabavim ceo korgNano, al nesto mi se cini da je ona klavijatura totalni trash. Sve u svemu - predlozi dobrodosli.
Vrlo lepo! Ti kompjuteri uopste nisu toliko loshi, pa ja sam godinama radio i na losijim od njih sa VST instrumentima.
Sto se tice predloga za klavijarutu, pogledaj ovaj tred
kejkz is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules