|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kupio bih reverb u nizoj kategoriji...do recimo 500 eura.
Trenutno su mi zapali za oko/uvo Lexicon MX400 i TC M-OneXL. Da li neko moze da mi da savet ili mozda primer neke od tih sprava,bio bih mu jako zahvalan. I da,znam da ce neko reci da ushtekam josh para i uzmem neshto bolje,ali trenutno mi je to limit,tako da od chekanja za sada nema nishta. ![]() Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ako govorimo o snimanju i ako ces ga koristiti u te svrhe vecina sada aktuelnih software reverba bolje rade,bacices novac.Postoji i resenje kao sto je uad na kome imas recimo odlicne reverbe i gomilu plug in-ova,a ti reverbi takodje rade neuporedivo bolje od hardware-a u toj klasi,Lexicon je izbacio native plug-in koji porede sa pcm serijama sto se tice kvaliteta a boga mi i cene,ali mozda se pojavi neka try before by verzija,cisto da vidis o cemu se radi
![]()
![]() ![]() Last edited by serbianzoro; 16-12-2009 at 11:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam u toj klasi ili za Lex MX400 ili za Kurzweil Rumour
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@serbianzoro
Sad krecje rasprava software-hardware.. ![]() ![]() Btw,svako mishljenje mi znachi.Voleo bih da josh neko da neki komentar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
@ google
Sad videh...Hvala ti na obavestenju.Sad imam sve vishe opcija...Kukuuu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Sigurno LEX 400, probao, malo mi falilo da ga narucim, ali cekam januar jer sam cuo da ce moj voljeni PCM91 da se jos "strovali' sa cenom. Za moje potrebe nisam cuo bolji REVERB, dakle reverb, ne ostale efekte, ni soft ni hard verziju. LEX 400 je vise no korektan, probaj large hall pa ce ti biti jasno, ali ako zaista mozes da sacekas da PCM91 padne na ispod soma evra, onda je to moj savet.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pa zato mi je on zapao za oko jer sam chuo da je dosta dobar.I da,to trazim - reverb,ovo drugo mi nije toliko bitno.Jel znash mozda neku radnju u Bgdu gde me necje mrsko gledati kad ih zamolim da probam spravu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ako stvarno dosta padne cena,definitivno ga uzimam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite dobar film | korenjak | Pricaonica | 413 | 19-09-2018 05:09 PM |
hardw. reverb, dobar a jeftin....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 11-10-2009 11:32 AM |
elektrop pop - dobar!! | DaBear | Razno | 38 | 18-05-2008 10:36 PM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |
Dobar gate-preporuka | MD | Audio Software | 13 | 13-01-2006 04:04 PM |