|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Zanima me koliko naplacujete to sto uradite ! ?
Znam da je to nekima poslovna tajna i da se vrti oko toga " stvar dogovora " ali priblizno koja je to suma koju uzmete za vase delo ? ![]() Ne bih da ispadne da prozivam ljude (cak naprotiv ) ali voleo bih tipa DaBear,Peruna itd ,da cujem o svemu ovome jer znam da ljudi extra rade svoj posao. Bilo bi pozeljno da kazete koju vrstu muzike radite cisto da uporedimo i da vidimo sta najvise prolazi kod ljudi i kako to da za isti trud tipa Rock vs Grand,za zabavnjake uzmete vise kinte ![]() ![]() i da li radite u kucnim uslovima ili u studiu ? P.S gorepomenuta dvojica ne moraju da odg na ovo zadnje pitanje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pa sta bi sad,maca pojela jezik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
moja fixna dnevnitza je 50 eur ali nisam muzikant ni prdutzent, da jessam bila bi vetca
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Da se nadovezem
Moja je 30 evra matrica/hip hop-rnb 40 evra matrica/zabavnjaci-Grand fazon ![]() ![]() E sad da me neko pita zasto Grand skuplje pff,ne bih znao kako to da mu objasnim.Jednostavno ljudi postavili vece standarde i ja se samo pridravam toga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Pa to je super. Dva albuma mesecno i imas vec za "leba i mleka", a ako uradis 3, mozes vikendom i da izadjes negde...
![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 14-12-2009 at 06:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() dai neki rad da chujemo! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Daj da cujemo nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sennheiser MD 441 - cena? | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 41 | 01-04-2011 08:51 AM |
Tc finalizer plus-Tc finalizer 96 kolika je razlika | pandrea | DSP forum | 0 | 23-04-2009 01:14 AM |
akg c414 cena? | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-03-2009 11:46 PM |
em-u 1280m - cena u yu ?????? | pinga | Computer Hardware | 6 | 12-12-2004 07:17 AM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |