|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vozdra narode !
Treba mi Vas savjet.. dakle dvije kartice koje su u igri da ih kupim su Zoom S2t ili Fast Track Pro .. interesuje me sta bi Vi uzeli !? Radi se o tome sto mi treba najvise za snimanje gitara... Uz Zoom karticu dodje guitar software, i trazio sam malo na internetu i naletio na neka videa gdje mi se svidja zvuk, ali na nekim je uzas.. pa stvarno ne znam sta da uzmem.. a opet Fast Track pro je skuplja, i nema guitar software, ali mislim da bih, posto imam BOSS GT-10 processor, i kada bih spojio direkt na kartu, imao super ton.. barem mislim.. Dakle radi se o konekciji, gitara - karta - komp .. bez icega drugog.. Moze li savjet !? ![]() ![]() Zoom s2t ![]() Fast Track Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Fast Track Pro provereno lepo radi.A imas i Pro Tools koji ti je super za audio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Na ovim stranicama, imas uporedni test nekoliko audiointerfejsa (Fast Track Pro, ali nazalost nema Zoom-a), pa pregledaj, mozda ti moze pomoci u odabiru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio Fast Track USB | Tiki the Boyler | Recenzije | 2 | 08-07-2012 05:07 PM |
Fast Track Ultra | slomaks | Computer Hardware | 7 | 03-11-2008 09:04 PM |
Maudio fast track pro | OFF | Computer Hardware | 0 | 29-09-2006 09:00 AM |
M-Audio Fast Track Pro | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 05-06-2006 12:58 PM |