|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Lexicon je izbacio Omega Studio Recording Bundle. To je paket koji sadrži sve neophodno što treba jednom početniku da se PC ili MAC pretvori u jedan home studio.
http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=473
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
koliko god da lexicon ime nesto znacilo u high-end spravama kada dodje red na computer hardware u obliku lexicon karticu moram, veoma razocaran, da istaknem da su lexicon kartice (omega, i-onyx...) KANTURINE.
koliko glupo moze biti pravljenje razlike izmedju input i output latencije??? ako das 500$ na kartu pa jebote kako onda moze output latencija da bude 5 PUTA veca od input latencije??? nikad vise nista necu uzeti od lexicona a ovo je i preporuka svima koji planiraju da uzmu te kartice da odustanu osim ako se ne bave SAMO snimanjem preko datih kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam se cudio tolikim latencijama dok sam pisao recenziju za lexicon lambda ... Da se snimi moze nekako (preko direct monitoringa) ... ali neko sviranje vst-a u real time je prosto nemoguce ...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jel moguce da je latencija takva i sa najmanjim bafer sajzom? Nije onda uredjaj kanta nego deponija..
![]() |
#5 | ||
Pro Member
|
![]()
Evo nasao sam deo recenzije o tome:
Quote:
Quote:
Opet naglasavam, sa direct monitoringom se moze svirati i slusati muzika bez kasnjenja. Cak i da je izlazna latenicja velika, sa direct monitoringom slusate se direktno preko uredjaja, a ne kroz komp, tako da tu kasnjenje ne igra neku ulogu. Kasnjenje je nepodnosljivo u slucaju da se svira neki VST instrument, ili da hocemo da pevamo ili sviramo kroz neki vst efekat u real time-u sto je svakako veliki nedostatak.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 30-11-2009 at 04:30 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() mora da ima neka caka ![]()
![]() |
![]() |
#7 |