![]() |
Lexiconov paket za sve
Lexicon je izbacio Omega Studio Recording Bundle. To je paket koji sadrži sve neophodno što treba jednom početniku da se PC ili MAC pretvori u jedan home studio.
http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=473 |
Re: Lexiconov paket za sve
koliko god da lexicon ime nesto znacilo u high-end spravama kada dodje red na computer hardware u obliku lexicon karticu moram, veoma razocaran, da istaknem da su lexicon kartice (omega, i-onyx...) KANTURINE.
koliko glupo moze biti pravljenje razlike izmedju input i output latencije??? ako das 500$ na kartu pa jebote kako onda moze output latencija da bude 5 PUTA veca od input latencije??? nikad vise nista necu uzeti od lexicona a ovo je i preporuka svima koji planiraju da uzmu te kartice da odustanu osim ako se ne bave SAMO snimanjem preko datih kartica. |
I ja sam se cudio tolikim latencijama dok sam pisao recenziju za lexicon lambda ... Da se snimi moze nekako (preko direct monitoringa) ... ali neko sviranje vst-a u real time je prosto nemoguce ...
|
Jel moguce da je latencija takva i sa najmanjim bafer sajzom? Nije onda uredjaj kanta nego deponija..
|
Evo nasao sam deo recenzije o tome:
Quote:
Quote:
Opet naglasavam, sa direct monitoringom se moze svirati i slusati muzika bez kasnjenja. Cak i da je izlazna latenicja velika, sa direct monitoringom slusate se direktno preko uredjaja, a ne kroz komp, tako da tu kasnjenje ne igra neku ulogu. Kasnjenje je nepodnosljivo u slucaju da se svira neki VST instrument, ili da hocemo da pevamo ili sviramo kroz neki vst efekat u real time-u sto je svakako veliki nedostatak. |
Quote:
mora da ima neka caka :shock: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:51 AM. |