|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ljudi pa ovo stvarno nema smisla! ovo mora da prestane... sa ideje da kupim kontroler sam otisao na ludu ideju da uzmem klavijaturu jer uzimam sad i ko zna kad
![]() pomagajte! imam milju na raspolaganju a uzeo bih neki sint (moze i polovan) koji ima: -arpedjator -sempler - jak sound synthesis - jake opcije u radu sa bojama - da je prvenstveno okrenut na moderan zvuk (znaci nisu mi toliko bitni klaviri i orkestri i organi koliko masnoca boja, distorzija i sve sto vuche na electro) synth drugim rijecima ![]() rolanda, yamahu ili korga ili nekog drugog pitanje je sad. radije bih isao na provjereno (tj. polovan ali jachi) nego na neke druge varijante. tenkssssss |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ako ti netrebaju semplovi.. uzmi Nord Lead 2X. ili Blofeld Keyboard npr. a semplove rijesavaj u kompu (ITB).
poslusaj demose pa vidi sto ti lezi. ali.. Nord je za idm, elektro i psy.. kralj. ima ga na vise ploca nego sto mozemo nabrojati da sjedimo tu 2 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Do koliko novca pricamo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Aha..
sve ovo sto trazis, tesko je bas naci na jednom mjestu. Blofeld keyboard je dobar prijedlog. Ali evo recimo: rabljeni Kurzweil K2661? http://www.kurzweilmusicsystems.com/...php?product=43 Ili jos bolje novi? Jel da je sad u Srbiji na akciji za 1300? Odlicna cijena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
glas za nord lead ... ako ides na synth farbe...kupis midi kontroler,i kupis rack lead....
ili kupis odmah ceo lead,mada evo ja ga dve godine ne mogu naci da neko prodaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Evo ti brate pa biraj! Artist je zastupnik za Nord odavno...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-11-2009 at 12:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
big bockie
![]() Prvo,ne zelim novog.. drugo,mislim da artist ni nema lead... trece...vidi signature ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ima ga kod nas u audio pro..
sa rabatima, ispadne jedva nesto sitno preko milje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema... | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-06-2009 12:11 AM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |
Dilema oko kartica... | Ad Fines | Computer Hardware | 9 | 10-12-2008 08:43 PM |
Compression dilema | Kirdan | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-10-2008 11:56 AM |
Mixerska dilema | Daddy_o7 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 09-06-2006 11:52 AM |