Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-09-2009, 08:20 PM   #1
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default PRO Tools pitanje opet :)

Elem, imam M-Audio 192 i Pro Tools M-Powered, i danas je jedan DIGI 002 stigo kod mene (na nekoliko dana do duse) i prikacio sam ga na racunar i instalirao drajvere, radio sve uspesno sa njim u Nuendu, medjutim kad sam hteo da otvorim Pro tools M-Powered (koji je do instaliranja drajvera za DIGI002 radio bez problema) nece da se upali, izbacuje "A required DLL file, DSI.dll, was not found."
Da li to znaci da cu morati da skinem Digieve drajvere sa racunara i ponovo instaliram PT M-Powered da bih radio sa njim?
A instaliranje PT Le mi se ne isplati jer je ovo chudo samo na par dana kod mene i ide dalje...
Jan is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 05:44 AM   #2
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: PRO Tools pitanje opet :)

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Elem, imam M-Audio 192 i Pro Tools M-Powered, i danas je jedan DIGI 002 stigo kod mene (na nekoliko dana do duse) i prikacio sam ga na racunar i instalirao drajvere, radio sve uspesno sa njim u Nuendu, medjutim kad sam hteo da otvorim Pro tools M-Powered (koji je do instaliranja drajvera za DIGI002 radio bez problema) nece da se upali, izbacuje "A required DLL file, DSI.dll, was not found."
Da li to znaci da cu morati da skinem Digieve drajvere sa racunara i ponovo instaliram PT M-Powered da bih radio sa njim?
A instaliranje PT Le mi se ne isplati jer je ovo chudo samo na par dana kod mene i ide dalje...
M-powered vazi samo za m-audio kartice.. znaci ili LE ili nista
kVu is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 03:30 PM   #3
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
M-powered vazi samo za m-audio kartice.. znaci ili LE ili nista

Ocigledno da nisi dobro procitao, ja na istom sistemu imam i M-Audio kartu i Digi 002, nisam toliko neupucen da ne znam da je M-Powered samo za M-Audio i LE za LE hardware...
Kad instaliram drajvere za Digi 002 Pro Tools M powered ne radi, kad deinstaliram drajvere i preinstaliram Pro Tools , radi, ali samo pod uslovom da nema Digievih drajvera na racunaru
Old 14-09-2009, 03:36 PM   #4
pecass
Member

pecass's Avatar

Quote:
Ocigledno da nisi dobro procitao, ja na istom sistemu imam i M-Audio kartu i Digi 002, nisam toliko neupucen da ne znam da je M-Powered samo za M-Audio i LE za LE hardware...
Kad instaliram drajvere za Digi 002 Pro Tools M powered ne radi, kad deinstaliram drajvere i preinstaliram Pro Tools , radi, ali samo pod uslovom da nema Digievih drajvera na racunaru
Sad si sve sam reko - M-i Le ne mogu raditi zajedno na istoj platformi - a to se vec odavno zna
pecass is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2009, 03:42 PM   #5
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
?ta si sada napisao brate slatki? Jesi li deinstalirao te Digi drivere ili ne?

Pozdrav,

Vasa
Old 14-09-2009, 05:47 PM   #6
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by pecass View Post
Sad si sve sam reko - M-i Le ne mogu raditi zajedno na istoj platformi - a to se vec odavno zna
Pitao sam zato sto sam negde procitao da ljudi rade sa oba Pro Tools-a i obe kartice na istom sistemu...
Mada , tu nema nista sa Digi 002 ojkom, ja kad upalim Pro Tools M=Powered ocekujem da sve ide kroz M-Audio kao sto i ide, ali Digievi drajveri ocigledno to ne dozvoljavaju
Old 14-09-2009, 05:51 PM   #7
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
?ta si sada napisao brate slatki? Jesi li deinstalirao te Digi drivere ili ne?

Pozdrav,

Vasa

Napisao sam imam PC i na njemu imam M-Audio 192 PCI kartu i imam DIGI 002 preko fireware porta.

Pro Tools M-Powered RADI kad NEMA DRAJVERA od DIGI 002-jke
=======II======= A NE RADI kad su drajveri od DIGI-a INSTALIRANI.

Mene je samo zanimalo da li ja i dalje mogu da furam Pro Tools M-Powered kroz M-Audio 192, bez obzira sto su na sistemu i drajveri za 002 i sto je 002 prikacen na fireware...

Pitanje i ono sto pisem je do imbecilnosti prosto da ja ne znam cemu se cudite
Old 14-09-2009, 06:54 PM   #8
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Pro Tools M-Powered RADI kad NEMA DRAJVERA od DIGI 002-jke
=======II======= A NE RADI kad su drajveri od DIGI-a INSTALIRANI.
To sam razumeo.

Quote:
Mene je samo zanimalo da li ja i dalje mogu da furam Pro Tools M-Powered kroz M-Audio 192, bez obzira sto su na sistemu i drajveri za 002 i sto je 002 prikacen na fireware...
.... a ovo pak nisam. Mislim, čudno mi je kada neko postavi pitanje na koje je prethodno odgovorio... Čisto moja radoznalost, nema veze...

Pozdrav,

Vasa
Old 14-09-2009, 07:31 PM   #9
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To sam razumeo.

.... a ovo pak nisam. Mislim, čudno mi je kada neko postavi pitanje na koje je prethodno odgovorio... Čisto moja radoznalost, nema veze...

Pozdrav,

Vasa
Ja sam reko da kod mene ne radi, a pitao sam da li je moguce, ne kapiram cemu se cudis?
Nisam rekao "Nemoguce je da vam radi pro tools m-powered na sistemu na kom imate i m-audio kartu i digi 002", nego sam reko da kod mene ne funkcionise pro tools m-powered na taj nacin a pitao da li moze, i sta je tu cudno?

A pitao sam jer sam procitao ovo nakon sto sam konstatovao google:

http://wolfgang.reutz.at/2009/04/26/...same-computer/
Old 14-09-2009, 08:09 PM   #10
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Ja sam reko da kod mene ne radi, a pitao sam da li je moguce, ne kapiram cemu se cudis?
Nisam rekao "Nemoguce je da vam radi pro tools m-powered na sistemu na kom imate i m-audio kartu i digi 002", nego sam reko da kod mene ne funkcionise pro tools m-powered na taj nacin a pitao da li moze, i sta je tu cudno?

A pitao sam jer sam procitao ovo nakon sto sam konstatovao google:

http://wolfgang.reutz.at/2009/04/26/...same-computer/
Ma ka?em ti ja da te pitam iz radoznalosti, nema veze... Rekao si da ti je Digi002 stigao privremeno, pa ne kapiram za?to se cima? sa setovanjem kad će ionako da ode za koji dan... Probao si, ne radi, jb?mu mtr, nema veze... PT LE ionako ne pordr?ava TDM, pa i koji će ti kad već ima? M-Powered...

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules