|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Elem, imam M-Audio 192 i Pro Tools M-Powered, i danas je jedan DIGI 002 stigo kod mene (na nekoliko dana do duse) i prikacio sam ga na racunar i instalirao drajvere, radio sve uspesno sa njim u Nuendu, medjutim kad sam hteo da otvorim Pro tools M-Powered (koji je do instaliranja drajvera za DIGI002 radio bez problema) nece da se upali, izbacuje "A required DLL file, DSI.dll, was not found."
Da li to znaci da cu morati da skinem Digieve drajvere sa racunara i ponovo instaliram PT M-Powered da bih radio sa njim? A instaliranje PT Le mi se ne isplati jer je ovo chudo samo na par dana kod mene i ide dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() Ocigledno da nisi dobro procitao, ja na istom sistemu imam i M-Audio kartu i Digi 002, nisam toliko neupucen da ne znam da je M-Powered samo za M-Audio i LE za LE hardware... Kad instaliram drajvere za Digi 002 Pro Tools M powered ne radi, kad deinstaliram drajvere i preinstaliram Pro Tools , radi, ali samo pod uslovom da nema Digievih drajvera na racunaru |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mada , tu nema nista sa Digi 002 ojkom, ja kad upalim Pro Tools M=Powered ocekujem da sve ide kroz M-Audio kao sto i ide, ali Digievi drajveri ocigledno to ne dozvoljavaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Napisao sam imam PC i na njemu imam M-Audio 192 PCI kartu i imam DIGI 002 preko fireware porta. Pro Tools M-Powered RADI kad NEMA DRAJVERA od DIGI 002-jke =======II======= A NE RADI kad su drajveri od DIGI-a INSTALIRANI. Mene je samo zanimalo da li ja i dalje mogu da furam Pro Tools M-Powered kroz M-Audio 192, bez obzira sto su na sistemu i drajveri za 002 i sto je 002 prikacen na fireware... Pitanje i ono sto pisem je do imbecilnosti prosto da ja ne znam cemu se cudite |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam rekao "Nemoguce je da vam radi pro tools m-powered na sistemu na kom imate i m-audio kartu i digi 002", nego sam reko da kod mene ne funkcionise pro tools m-powered na taj nacin a pitao da li moze, i sta je tu cudno? A pitao sam jer sam procitao ovo nakon sto sam konstatovao google: http://wolfgang.reutz.at/2009/04/26/...same-computer/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro tools pitanje | Kal-el | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 27-03-2009 10:17 PM |
Zvuchna karta opet glupo pitanje | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 50 | 25-08-2008 11:06 PM |
opet, pulsar XTC pitanje | pulsar 2 | DSP forum | 10 | 22-10-2006 03:48 PM |
opet nurndo pitanje a i vst ... | SumAnuT | Audio Software | 16 | 28-12-2003 11:27 AM |